Urban Wash - Barcelona

Serveis

Parking -3
Urban Wash

URBANWASH, conscient de la demanda del servei de neteja manual i ecològica de vehicles i dels avantatges que ofereix aquest nou sistema, obre les seves portes al 2008, per oferir al sector automotriu de Barcelona un servei integral de neteja i embelliment, incorporant, un conjunt de valors i tècniques de treball que revaloren el sistema i el diferencien d’altres centres de neteja.

Urbanwash, es un concepte de servei global amb l’objectiu de garantir la satisfacció del client en la neteja i imatge del seu vehicle. Per això hem seleccionat els elements que afegeixen valor a cadascun dels nostres serveis, des del principi fins al final del procés.

1. QUALITAT: Cuidem els detalls en cada servei, atenent de la mateixa manera aquelles parts de el vehicle exposades i no exposades a la vista de client, ja que totes contribueixen a la bona imatge i sensació́ de neteja.

2. IMATGE: Pretenem complementar la bona imatge dels nostres clients a traves de la bona imatge dels seus vehicles.

3. COMODITAT: Volem que els nostres clients gaudeixin el temps lliure a les instal·lacions de Diagonal Mar i el seu entorn, mentre nosaltres ens ocupem de la neteja i embelliment del seu vehicle.

4. PROFESSIONALITAT: Estem formats i compromesos per fer, de cada servei, una expectativa complerta. Comptem amb productes i equips adequats per a cada tipus de servei.

5. PUNTUALITAT: Ens esforcem per oferir els serveis a l’hora convinguda prèviament amb el client.

6. ASSESSORIA: La nostra missió es atendre el client i aclarir els seus dubtes per assessorar amb professionalitat sobre la cura del seu vehicle.

7. PREU: Optimitzem contínuament els nostres costos d’operació per oferir la millor relació preu-qualitat del sector.

8. GARANTIA: Els nostres serveis compten amb garantia de qualitat. Corregirem -sense càrrec addicional- qualsevol anomalia o inconformitat que manifesti el client, complint amb l’acordat en la contractació de serveis.

9. SERVEIS: Fem benchmarking per incorporar nous productes i equips d’última generació, així com per ampliar el nostre portafoli de serveis.

10. INFORMACIÓ: Posem a disposició de el client les eines necessàries (web, xarxes socials, estand, telèfons, flyers, etc.), per subministrar una informació detallada i actualitzada dels nostres serveis en tot moment.

Els nostres valors són oferir tant a particulars com a empreses de la ciutat de Barcelona i rodalies

Un servei manual i ecològic de neteja i embelliment de tot tipus de vehicles, servint-nos de la tecnologia i dels recursos necessaris per satisfer plenament la demanda i expectatives dels clients al mateix temps en què cuidem el nostre bé més preuat, el medi ambient.

Aspirem i treballem perquè, en el mitjà termini, l’empresa sigui un referent en el sector de la neteja i embelliment ecològic de tot tipus de vehicles. Per això, volem ser pioners en el rentat a mà sense l’ús d’aigua, només fem servir productes ecològics de primera qualitat en els nostres treballs.

Botigues relacionades

Loteria 1X2

Loteria 1X2

Serveis

93 552 51 07

Planta baixa

Nails Factory

Nails Factory

Serveis

66 914 64 13

Planta baixa

Banc Sabadell

Banc Sabadell

Serveis

93 356 25 60

Planta Carrer

Tailor & Co.

Tailor & Co.

Serveis

93 356 04 68

Planta baixa