Urban Wash - Barcelona

Serveis

Parking -3
Urban Wash

URBANWASH, conscient de la demanda del servei de neteja manual i ecològica de vehicles i dels avantatges que ofereix aquest nou sistema, obre les seves portes al 2008, per oferir al sector automotriu de Barcelona un servei integral de neteja i embelliment, incorporant, un conjunt de valors i tècniques de treball que revaloren el sistema i el diferencien d’altres centres de neteja.

Urbanwash, es un concepte de servei global amb l’objectiu de garantir la satisfacció del client en la neteja i imatge del seu vehicle. Per això hem seleccionat els elements que afegeixen valor a cadascun dels nostres serveis, des del principi fins al final del procés.

1. QUALITAT: Cuidem els detalls en cada servei, atenent de la mateixa manera aquelles parts de el vehicle exposades i no exposades a la vista de client, ja que totes contribueixen a la bona imatge i sensació́ de neteja.

2. IMATGE: Pretenem complementar la bona imatge dels nostres clients a traves de la bona imatge dels seus vehicles.

3. COMODITAT: Volem que els nostres clients gaudeixin el temps lliure a les instal·lacions de Diagonal Mar i el seu entorn, mentre nosaltres ens ocupem de la neteja i embelliment del seu vehicle.

4. PROFESSIONALITAT: Estem formats i compromesos per fer, de cada servei, una expectativa complerta. Comptem amb productes i equips adequats per a cada tipus de servei.

5. PUNTUALITAT: Ens esforcem per oferir els serveis a l’hora convinguda prèviament amb el client.

6. ASSESSORIA: La nostra missió es atendre el client i aclarir els seus dubtes per assessorar amb professionalitat sobre la cura del seu vehicle.

7. PREU: Optimitzem contínuament els nostres costos d’operació per oferir la millor relació preu-qualitat del sector.

8. GARANTIA: Els nostres serveis compten amb garantia de qualitat. Corregirem -sense càrrec addicional- qualsevol anomalia o inconformitat que manifesti el client, complint amb l’acordat en la contractació de serveis.

9. SERVEIS: Fem benchmarking per incorporar nous productes i equips d’última generació, així com per ampliar el nostre portafoli de serveis.

10. INFORMACIÓ: Posem a disposició de el client les eines necessàries (web, xarxes socials, estand, telèfons, flyers, etc.), per subministrar una informació detallada i actualitzada dels nostres serveis en tot moment.

Els nostres valors són oferir tant a particulars com a empreses de la ciutat de Barcelona i rodalies

Un servei manual i ecològic de neteja i embelliment de tot tipus de vehicles, servint-nos de la tecnologia i dels recursos necessaris per satisfer plenament la demanda i expectatives dels clients al mateix temps en què cuidem el nostre bé més preuat, el medi ambient.

Aspirem i treballem perquè, en el mitjà termini, l’empresa sigui un referent en el sector de la neteja i embelliment ecològic de tot tipus de vehicles. Per això, volem ser pioners en el rentat a mà sense l’ús d’aigua, només fem servir productes ecològics de primera qualitat en els nostres treballs.

Botigues relacionades

Nails Factory

Nails Factory

Serveis

66 914 64 13

Planta baixa

Tailor & Co.

Tailor & Co.

Serveis

93 356 04 68

Planta baixa

Loteria 1X2

Loteria 1X2

Serveis

93 552 51 07

Planta baixa

MACHO

MACHO

Serveis

91 014 97 63

Planta Carrer