Què és?

quees Created with Sketch.

The Cube by Diagonal Mar és un nou espai al centre comercial per acollir pop-ups, dedicat a totes aquelles marques que vulguin vendre els seus productes de forma temporal.

El món està ple d’idees només cal descobrir-les.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur vehicula ac risus eu sagittis. Fusce efficitur dignissim consectetur. Fusce eget nibh eget tortor imperdiet placerat ac nec dui. Maecenas felis ante, consequat et scelerisque eu, ornare quis neque. Nulla elementum, sapien varius sagittis consectetur

Disseny

Disseny d’avantguarda completament envidriat per mostrar l’interior de l’espai i tota l’experiència de la marca.

Objectiu

Volem promoure i fer conèixer iniciatives tant de nous emprenedors com de grans marques, perquè puguin convertir-se en una experiència única i innovadora per a tu.

Actualment a The Cube

Group Created with Sketch.

Ubicació

A la Planta Alta davant de Springfield

Veure ubicació aquí

Mapa cube Tanca el mapa de The Cube

Marques que han passat per The Cube.

logos/logo-suiff-white Created with Sketch.

The Cube by Diagonal Mar. La teva pop up store en Barcelona

Saps el que són les pop up stores o botigues temporals? Es tracta d'espais únics en els quals es poden trobar productes i col·leccions especials durant un període limitat de temps. The Cube neix amb dos objectius: d'una banda, que tant els nous emprenedors com les marques consolidades puguin donar una visibilitat extra als seus productes en un entorn innovador, tant pel seu funcionament com pel seu disseny avantguardista i cridaner. D'altra, que els clients puguin gaudir d'una experiència de compra diferent i exclusiva.
Situat en la planta alta del centre comercial Diagonal Mar, a Barcelona, no deixis de visitar The Cube. Et sorprendrà!