MUNTURA RAY-BAN + VIDRES DES DE 139€

Promoció vàlida de l’01/03/2020 al 30/04/2020 en ulleres graduades (muntura + dos vidres) amb un preu mínim de 139€, en una selecció de muntures RAY-BAN i en vidres monofocals orgànics 1.5: diàmetre de (+65) a (-70). Astigmatisme fins a +/- 2 diòptries. Graduació total màxima +/- 6 diòptries. Aquesta promoció no és acumulable a altres promocions, ofertes o rebaixes.

MUNTURA CH + VIDRES DES DE 139%

Promoció vàlida de l’01/03/2020 al 30/04/2020 en ulleres graduades (muntura + dos vidres) amb un preu mínim de 139€, en una selecció de muntures CH i en vidres monofocals orgànics 1.5: diàmetre de (+65) a (-70). Astigmatisme fins a +/- 2 diòptries. Graduació total màxima +/- 6 diòptries. Aquesta promoció no és acumulable a altres promocions, ofertes o rebaixes.

MONTURA CH + CRISTALES DESDE 139€

Promoción válida del 01/03/2020 al 30/04/2020 de gafas graduadas (montura + dos cristales) con un precio mínimo de 139€, en una selección de monturas CH y en los cristales monofocales orgánicos 1.5: diámetro (+65) (-70). Astigmatismo hasta +/-2 dioptrías. Graduación total máxima +/-6 dioptrías. Esta promoción no será acumulable con otras promociones, ofertas o rebajas.

Passa’t al pop pop

A totes les tendes Dunkin’ podràs tronbar el nou Dunkin Crispetes, un deliciós dunkin decorat amb crispetes de carmel.

A més a mes, el podràs acompanyar amb el teu Frozen crispetes, un granitzat de cafè amb vainilla i xarop de crispetes o amb el teu Special Latte crispetes, una deliciosa barreja de cafè amb llet i xarop de crispetes. Com a toc final, ambdues begudes venen amb nata i decorades amb crispetes de carmel.

RED TEA Detox Plan

Gener es el més perfecte per plantejarnos nous reptes i millorar els hàbits i donar així al món ¡ la nostre millor versió!
És per això que aquest any, i com cada mes de gener,
proposem als nostres clients el plan DETOX perfecte: El RED TEA DETOX PLAN .
Uneix-te al #redtealifestyle

Nadal a Centres Ideal

Estètica avançada:

• Diagnòstic facial + il·luminador facial flash 45 € / sessió

• Diagnòstic corporal + tractament reafirmant 49 € / sessió

Regalar-se de res:

• Depilació làser zona gran per només 17,50 € / mes *

* Al comprar el teu tractament complet de depilació làser de 2 anys. Consulta condicions.

Experts en el teu cafè

Dunkin’Coffee llança a partir del dia 10/09 la seva campanya “CAFÈ”, per comunicar que en totes les botigues els clients podran gaudir d’un excel·lent cafè, de comerç just i elegit pels seus consumidors.

Hi ha diverses raons per les quals aquest cafè és molt especial:

  • La barreja es va desenvolupar a través d’estudis sensorials duts a terme dins de la Unió Europea per assegurar que supera els alts estàndards de espresso de la regió.
  • Està tractat seguint els estrictes estàndards del nostre programa de qualitat de cafè “De l’Arbre-a-la tassa”. El nostre sistema de control de qualitat assegura una consistent alta qualitat en cada paquet i en cada tassa.
  • Portarà la certificació de Comerç Just per satisfer la creixent importància global de la responsabilitat social i ambiental.

L’eix de la campanya és: “Experts en el teu cafè” per la nostra varietat, pel seu sabor, per l’origen seleccionat, perquè és de comerç just i perquè, a més, sabem preparar-lo com a tu més t’agrada.

Frozen Dunkaccino Tiramisú

Aquesta beguda refrescant i deliciosa amb sabor a l’deliciós postres tiramisú, estarà disponible a totes les botigues Dunkin’ des de la data indicada. Els seus ingredients principals són: gel, mascarpone, cafè, cacau i muffin.


Llongueras

De dilluns a dijous tenim la següent promoció (per a ella):

  • Tallar + pentinar 34.90 €

Divendres i dissabte:

  • Tallar + pentinar 39.90 €