Contacte

Group Created with Sketch.

Av.Diagonal, 3 Barcelona

Com arribar-hi?

Group Created with Sketch.

93 567 76 41

Group Created with Sketch.

info@diagonalmarcentre.es

Necessites ajuda?

Per a qualsevol consulta i / o suggeriment sobre el Centre Comercial Diagonal Mar, pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari:

ContactoMulti

 • Vull rebre informació per correu electrònic sobre les activitats, ofertes i promocions del centre comercial i els comerços.
 • Responsable del Tractament: Comunidad de Propietarios Avenida Diagonal nº3 (Centro Comercial Diagonal Mar)
  Finalitat: Respondre a la consulta o informació sol·licitada i si ho autoritza enviar-li per email informació del seu interès sobre activitats, ofertes i promocions del centre comercial o els negocis instal·lats al mateix.
  Legitimació: Interès legítim del Responsable del Tractament
  Destinataris: No està prevista la comunicació de dades personals excepte en els supòsits establerts per una obligació legal.
  Exercici de Drets: Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets que podreu consultar a la nostra política de privadesa. Podeu exercir els vostres drets a través de l'adreça electrònica privacitat@diagonalmarcentre.es
  Informació Addicional: Podeu consultar la informació addicional sobre la nostra política de protecció de dades en aquesta adreça web https://www.diagonalmarcentre.es/ca/politica-de-privacitat/