Notes de premsa

Diagonal Mar, pioner en promoure una iniciativa de retorn d’envasos

El centre comercial premia als seus visitants per reciclar ampolles de plàstic amb punts canviables per ampolles reutilitzables i targetes regal

Barcelona, 2 de març 2020

Actualment, els residus que es troben amb major freqüència en el fons marí, les superfícies dels nostres mars, aixía com la vora del mar i les platges, són envasos de plàstic. Per això, Diagonal Mar, com a centre pioner en la conscienciació de la reducció de plàstics d'un sol ús i protecció de l'ecosistema marí, posa en marxa la campanya ‘Si reciclem, tots guanyem!’. Una acció innovadora que té com a objectiu fomentar el reciclatge de les ampolles de plàstic buides i minimitzar així l'impacte enfront de l'entorn.

Llegir més

Per Nadal troba tot el que busques a Diagonal Mar

El centre comercial es prepara per a celebrar les festes amb activitats per a tots els públics i promocions per a aconseguir el regal perfecte

En Navidad encuentra todo lo que buscas en Diagonal MarBarcelona, 5 de desembre 2019

L'esperit nadalenc envaeix cada racó de la ciutat, els carrers estan plens de llums, les botigues plenes de regals i idees per a emocionar als teus i les façanes decorades amb adorns típics d'aquesta època de l'any. També Diagonal Mar ho té tot a punt per a celebrar el Nadal amb activitats per a gaudir de les festes i sorprendre els visitants amb promocions per a treure-li el màxim partit a les compres.

Llegir més

Tres noves botigues pop-up arriben a Diagonal Mar: Suiff, Swatch i Geographical Norway

Les tres marques estaran presents al centre comercial durant l’època del Nadal i la campanya de rebaixes.

La firma de tecnologia esportiva Suiff obre el seu primer espai físic de fitness d’Espanya

La marca suïssa de rellotges Swatch posa a disposició dels visitants el model d’edició limitada Scintillante

 

Barcelona, 28 de novembre 2019

Diagonal Mar suma tres comerços en format pop-up des de mitjans de novembre d’enguany fins a finals de febrer del proper. Els visitants podran gaudir d’aquestes marques i participar en les diferents activacions que tenen preparades. Cada una està ubicada en una planta del centre comercial: SUIFF a la planta alta, Swatch a la planta carrer i Geographical Norway a la planta baixa.

Llegir més

Contacte Premsa

Edelman Barcelona

diagonalmar@edelman.com

Tel: +34 93 488 12 90

Open chat