Notes de premsa

La vacuna contra la covid-19 s’administrarà sense cita els dissabtes d´octubre al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona per les majors de 12 anys

Dissabte 2 d’octubre començarà al Centre Comercial Diagonal Mar i es prolongarà durant tot el mes d´octubre de 12 a 20 h pels majors de 12 anys.

Forma part de l'estratègia de vacunació comunitària per arribar al nombre més gran de persones possible.

La vacuna contra la covid-19 comença a administrar-se els dissabtes al centre comercial Diagonal Mar de Barcelona sense necessitat de cita prèvia. La iniciativa arranca el dissabte 2 d’octubre al Centre Comercial Diagonal Mar, de 12 a 20 hores i està previst que es mantingui durant els dissabtes del mes d’octubre. Aquesta acció forma part de l’estratègia de vacunació comunitària que s’està desenvolupant durant els últims mesos per arribar al nombre més gran possible de persones, apropant la vacuna a la població i millorant l’accessibilitat al procés d’immunització contra el coronavirus i el ferm compromís de Diagonal Mar amb la seguretat, la salut i la ciutadania.
Llegir més

Diagonal Mar celebra un estiu ple de música, màgia, circ i humor

“La Terrassa del Mar” acollirà aquest mes de juliol la sisena edició del “Summer Festival” amb un cartell de luxe
Les cantants Gisela i Damaris Gelabert – en doble actuació – i els/les humoristes Toni Moog, Txabi Franquesa i Eva Soriano, entre d’altres, amenitzaran les tardes dels divendres i dissabtes de juliol a la Terrassa del Mar del Centre Comercial Diagonal Mar

Summer Festival Diagonal cat

Barcelona, 01 de juliol 2021

El centre comercial Diagonal Mar celebra l’arribada de l’estiu amb la sisena edició del Summer Festival, un esdeveniment gratuït i que aquest any presenta un cartell d’autèntic luxe amb actuacions de reconeguts/des humoristes com Toni Moog, Txabi Franquesa i Eva Sorianocol·laboradora de Late Motiv i la Resistència – la màgia del televisiu Jordi Pota, circ amb la Companyia Circ Vermut i música de la mà de Dàmaris Gelabert i de l’ex concursant d’OT Gisela.
(més…)

Decathlon obre una nova botiga al Centre Comercial Diagonal Mar

La companyia especialitzada en moda i equipament disposarà duna superfície de 2.500 metres quadrats al centre comercial Diagonal Mar i donarà feina a més de 85 col·laboradors experts en esport.

Es tracta de la segona operació estratègica que Diagonal Mar ha dut a terme en el context actual, consolidant-se així com a centre comercial de referència, on els operadors líders de cada categoria són presents, com el grup Inditex, Kiabi, Media Markt, Primark i la recent incorporació de Decathlon.

Apertura Diagonal Mar

Barcelona, 28 de juny 2021.

El líder mundial en moda i equipament esportiu Decathlon, obre una nova botiga al Centre Comercial Diagonal Mar, amb una superfície de 2.500 m², donant ocupació a 85 col·laboradors experts apassionats per l’esport que oferiran assessorament en més de 150 disciplines esportives disponibles a la botiga física i canal online.

(més…)

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
T+ 34 931 634 882
M+ 34 685 120 093

María Luis
T+ 34 931 634 882
M+ 34 616 88 76 19

Abrir chat