Notes de premsa

Per Nadal troba tot el que busques a Diagonal Mar

El centre comercial es prepara per a celebrar les festes amb activitats per a tots els públics i promocions per a aconseguir el regal perfecte

En Navidad encuentra todo lo que buscas en Diagonal Mar Barcelona, 5 de desembre 2019

L'esperit nadalenc envaeix cada racó de la ciutat, els carrers estan plens de llums, les botigues plenes de regals i idees per a emocionar als teus i les façanes decorades amb adorns típics d'aquesta època de l'any. També Diagonal Mar ho té tot a punt per a celebrar el Nadal amb activitats per a gaudir de les festes i sorprendre els visitants amb promocions per a treure-li el màxim partit a les compres.

Llegir més

Tres noves botigues pop-up arriben a Diagonal Mar: Suiff, Swatch i Geographical Norway

Les tres marques estaran presents al centre comercial durant l’època del Nadal i la campanya de rebaixes.

La firma de tecnologia esportiva Suiff obre el seu primer espai físic de fitness d’Espanya

La marca suïssa de rellotges Swatch posa a disposició dels visitants el model d’edició limitada Scintillante

 

Barcelona, 28 de novembre 2019

Diagonal Mar suma tres comerços en format pop-up des de mitjans de novembre d’enguany fins a finals de febrer del proper. Els visitants podran gaudir d’aquestes marques i participar en les diferents activacions que tenen preparades. Cada una està ubicada en una planta del centre comercial: SUIFF a la planta alta, Swatch a la planta carrer i Geographical Norway a la planta baixa.

Llegir més

Centres comercials i edificis gestionats per CBRE s’uneixen per impulsar la campanya La Ciència és Femenina a Barcelona

Diagonal Mar, SOM Multiespai, El Triangle, juntament amb els edificis Torres Diagonal Litoral i Alta Diagonal, s’uneixen al movimient STEM que incentiva el talent femení.

Una iniciativa que es suma a la “Setmana de la Ciència” per fomentar la inclusió de les dones a sectors com la tecnologia i la ciència.

La Ciència és Femenina Barcelona, 7 de novembre del 2019

La societat actual s’enfronta al repte de la igualtat de condicions per a les dones al mercat laboral. Per aquest motiu, la campanya La Ciència és Femenina engloba una sèrie d’accions que tenen com a objectiu inspirar, educar i empoderar a la pròxima generació de dones líders en ciència i tecnologia. Per això, adolescents d’entre tretze i setze anys d’escoles de la zona assistiran a la jornada que els centres mencionats anteriorment desenvoluparan el dilluns 11 de novembre de 10 h a 14 h.

Llegir més

Contacte Premsa

Edelman Barcelona

diagonalmar@edelman.com

Tel: +34 93 488 12 90

Open chat