Pàrquing

HORARI DEL pàrquing

De dilluns a dijous de 9h a 1h. Divendres, dissabtes i vigílies de festiu de 9h a 3h. Diumenges i festius de tancament 11h a 1h

3H DE pàrquing gratuït

Al centre comercial Diagonal Mar oferim 3h de pàrquing gratuït al dia perquè puguis gaudir tranquil·lament de la teva estada al centre comercial. En total hi ha 5.000 places de pàrquing, totes elles ubicades en les 5 plantes subterrànies del Centre Comercial Diagonal Mar.

*Durant la celebració de la Fira d’Abril, del 27 d’abril al 6 de maig, per seguir gaudint de les 3h. de pàrquing gratuït, caldrà presentar un tiquet de compra o consumició del dia en vigor de qualsevol local ubicat a Diagonal Mar.

pàrquing INTEL·LIGENT

Disposem d’un sistema de pàrquing intel·ligent amb indicadors lluminosos en totes les places del pàrquing. La llum verda que trobaràs sobre la plaça de pàrquing, visible des de la distància, t’indica les places lliures. Per contra, la vermella, t’indica que la plaça està ocupada.

APARCAMENT PER A MINUSVÀLIDS

En total oferim 5.000 places de pàrquing al centre comercial Diagonal Mar, totes elles ubicades a les 5 plantes subterrànies del centre comercial. Hi ha 54 places especials per a minusvàlids disponibles.

PÀRKING PER BICIS

Si véns amb bicicleta a Diagonal Mar Centre Comercial, tens un espai per aparcar-la en les dues entrades de la Diagonal i en la del Carrer Josep Pla, també hi ha una parada al Carrer Taulat.

pàrquing PER A MOTOS

Tenim places de moto ubicades al pàrquing subterrani de Diagonal Mar.

pàrquing AMB PLACES FAMILIARS

Disposem de 61 places familiars distribuïdes entre P1 i P4.

parking-diagonal-mar