Serveis per a turistes

Tax free shopping

Vens d’un país de fora de la UE? En aquest cas pots sol·licitar la devolució d’impostos sobre les compres realitzades a Diagonal Mar.

Els nostres clients que provenen de fora de la Unió Europea poden beneficiar-se d’una compra lliure d’impostos. Per sol·licitar la devolució de l’IVA i beneficiar-te d’una compra més econòmica, simplement cal (presentar els rebuts a la duana en sortir del país juntament amb el passaport) seguir els següents passos:

1. En comprar en boutiques unides al servei Tax Free, sol·licita la factura Tax-Free amb l’import total de les teves compres.

2. En sortir d’Espanya o un altre país de la Comunitat Europea, presenta el rebut en duanes per convalidar les teves compres lliures d’impostos.

3. Presenta els rebuts convalidats i el teu passaport a l’Oficina de Devolució perquè et reemborsin l’import en efectiu o mitjançant de la targeta de crèdit

Per a més informació: www.global-blue.com i www.premiertaxfree.com

Descomptes per a turistes

Mostra tu talonari del bus turístic al nostre Punt d’Atenció al client i se’t lliurarà un voucher amb descomptes en diverses botigues del centre comercial Diagonal Mar.

Taxi

Si necessites un taxi pots acudir al Punt d’Atenció al Client a la planta carrer (davant de Zara) i s’encarregaran de demanar un.