El Far

Una nova atracció arriba perquè tots els nens i nenes que visitin Diagonal Mar la puguin gaudir! A la Planta Baixa – davant d’Un Mar De Jocs trobaràs el nostre Far, del qual surt un tobogan.

Que els més petits se submergeixin en aquesta aventura! A més, també podran gaudir d’una pantalla interactiva i uns prismàtics.

📍 Planta Baixa davant d’Un Mar de Jocs

Diagonal Mar Delivery

Diagonal Mar Delivery

Estalvia temps i gaudeix d’un menjar deliciós amb el nostre servei de Delivery

Moltes vegades, la rutina i l’estrès diari fan que no tinguis gens ni mica de ganes de preparar-te allò que tant t’agrada menjar. Arribes a casa esgotat, et falten ingredients i necessites descansar.

És per això que llancem un servei exclusiu de lliurament de menjar a domicili: Diagonal Mar Delivery

Descobreix els magnífics restaurants que pots trobar a la plataforma de Diagonal Mar Delivery

Per què demanar el teu menjar amb Diagonal Mar Delivery?

Demana plats de diversos restaurants dins una mateixa comanda: Pots demanar qualsevol plat dels restaurants de la pàgina i te’ls portem a on vulguis, a l’hora que tu decideixis.

Màxima flexibilitat, comoditat i facilitat d’ús: Només has d’entrar a la pàgina, seleccionar allò que et ve de gust, especificar una hora i lloc d’entrega. Ens adaptem a tu.

Si estàs a prop, som els més ràpids: Si la teva direcció d’entrega és fins a 3,5 km de Diagonal Mar, prepara’t per gaudir del teu menjar molt aviat.


Promoció de llançament

Per les primeres 1000 comandes que es facin a Diagonal Mar Delivery, l’enviament és gratuït!

Gaudeix encara més del millor menjar dels restaurants de Diagonal Mar!

Horari d’hivern

L’1 d’octubre comença l’horari d’hivern i finalitza el 31 de maig.

🛍️ Galeria comercial

De dilluns a dissabte i festius d’obertura: 9h – 21h

🥡 Restauració i Oci

De dilluns a dijous: 9h – 1h
Divendres, dissabtes i vigílies: 9h – 3h
Diumenges i festius de tancament: 11h – 1h

🚗 Parking

Fins el 31 de maig de 2022
De dilluns a dijous: 8: 30h – 1h
Divendres, dissabte i vigílies: 8: 30h – 3h
Diumenges i festius de tancament: 11h – 1h

Conseguimos el Sello Desinfection Monitored de SGS

En Diagonal Mar estamos de enhorabuena, ya que damos un paso más en la seguridad y en la higiene frente al COVID-19 gracias a la certificación que hemos recibido: el Sello Desinfection Monitored. Con ello se reconoce el esfuerzo que hemos hecho durante estos meses por cumplir las medidas de seguridad e higiene, una de nuestras principales prioridades.

Nuestro compromiso con todos los clientes ha hecho posible conseguir el reconocido certificado de SGS, una entidad que evalúa los cumplimientos de los protocolos en materia de prevención y control de infecciones. Esta acreditación “Desinfection Monitored” prueba que se mantiene y se realizan diferentes medidas de protección, higiene y desinfección en Diagonal Mar, dentro del ámbito de la nueva normalidad.

Con todo ello, te garantizamos que solo tendrás que preocuparte por disfrutar de tus compras y venir a nuestro Centro Comercial como siempre has hecho, además de vivir el mejor ocio, junto a tus amigos y familia. Si deseas saber más sobre este certificado, puedes acceder al código QR por medio de tu teléfono móvil. Ven a Diagonal Mar y vive de tu tiempo rodeado de la máxima profesionalidad y tranquilidad.

Nou servei Click&Collect

Posem en marxa el servei de Click & Collect per tots els visitants de Diagonal Mar.
Es tracta d’un espai habilitat al pàrquing del centre comercial on qualsevol persona pot programar la recollida de qualsevol compra en línia pràcticament sense baixar del cotxe.
Podràs trobar el servei Click & Collect a la planta de Parking P1, senyalitzat amb colors i amb el títol Click & Collect.
Amb aquest servei, volem ajudar a facilitar les compres a Diagonal Mar, evitant aglomeracions i amb totes les facilitats per realitzar les teves compres a les teves botigues preferides del Centre.