Descobreix una nova forma de passar els diumenges

Arriba el diumenge, dia de descans. Vols saber com viure’l intensament? Descobreix les nostres propostes, aprofita per a omplir-te d'emocions una vegada més!

Del 15 de maig al 15 de setembre OBRIM TOTS ELS DIUMENGES, de 12.00 h a 20.00 h. Munta’t un gran dia amb tot el que pots fer a Diagonal Mar i voltants!

Vine a les teves botigues preferides

A la recerca d’inspiració per les teves compres? Estàs de sort, perquè a Diagonal Mar descobriràs centenars de botigues amb les marques líders: qualitat i quantitat, què més es pot demanar?

Aconsegueix allò que cerques: la motivació de diumenge en detalls  tant top.

La combinació d’oci perfecte

Fes el que et vingui més de gust: el dinar dels teus somnis? Una peli que et faci vibrar d’emoció? O una tarda fent el toc, “de tranquis”, amb amics?

Troba el teu pla perfecte per a un diumenge ple d’aventures!

I pels més petits?

Ells també tenen el seu lloc especial a Diagonal Mar! Veniu a passar una estona de diversió d’una altra galàxia a l’Space Ilusiona, apreneu a cuidar el mar a Un Mar de Jocs, o… Estreneu el nou far que trobareu a la Planta Baixa, al cantó de Media Markt!

flecha

Gaudeix del teu diumenge des del palmell de la mà

Saber què es cou al teu centre comercial preferit és més fàcil si ho fas des de la comoditat del teu smartphone. Si ens vols tenir sempre a la teva vora, no dubtis a baixar-te la nostra App! Et farà la vida molt més fàcil:

Un diumenge rodó a prop de Diagonal Mar

Encara no saps tot el que pots fer a prop de Diagonal Mar? Tenim un entorn privilegiat, podem gaudir d'una gran oferta natural. Vine a Diagonal Mar i completa el teu diumenge a l'aire lliure!

Gaudeix de les zones verdes amb un passeig o pícnic

Acaba el teu diumenge amb un passeig o un pícnic al parc de Diagonal Mar. Omple’t de la vida d’aquest parc, llar de moltíssimes espècies d’ocells de Barcelona! I no t’oblidis del Museu Blau, on aprendràs els secrets de la naturalesa. També compta amb tallers per a nens!

¿Tens ganes d’aigua i sorra?

Atenció, amants de la mar! Si després de les teves compres, menjars o pelis a Diagonal Mar vols posar els peus en remull, no dubtis a acudir a les platges properes. La Mar Bella, la platja de Llevant o la piscina d’aigua salada a mar obert a la zona del Fòrum et deixaran com a nou!

domingos-apertura-parking

+ 2 H. GRATIS EXTRA

Els diumenges del 15 de maig al 15 de setembre. Aconsegueix 2 HORES GRATIS EXTRA presentant un tiquet de compra d´un mínim de 10€ dels nostres establiments.

Gaudeix d'un límit màxim d'estacionament gratuït de 5h.