Notas de prensa

Diagonal Mar ha superat els 17 milions d’usuaris al 2016, consolidant-se com centre comercial de referència a Catalunya

El centre comercial supera els 17.200.000 visitants i incrementa les seves vendes un 6% respecte a l'any anterior.

Barcelona, 24 de gener de 2017

El centre comercial Diagonal Mar, gestionat des de 2004 per CBRE, tanca l’any 2016 amb més de 17 milions de visitants, augmentant aquesta xifra 2,5% respecte a l’any anterior i mantenint com un dels centres comercials de referència a Barcelona. Aquests bons resultats també beneficien a tots els operadors ubicats a Diagonal Mar que han vist incrementar sobre vendes un 6% respecte a l’any 2015.

Al llarg de l’any 2016, el centre comercial ha millorat el mix comercial amb marques molt reconegudes en el sector de la moda i restauració com Kiabi, que va inaugurar la seva Flagship Store; Lefties, la marca pertanyent al grup Inditex amb un local de més de 1.000 metres quadrats; KIKO Milano, la firma líder en maquillatge i productes facials; Miss Sushi, el restaurant de moda japonès; i Green Vita, un nou concepte gastronòmic de menjar healthy. El total d’operacions comercials dutes a terme a Diagonal Mar a tot 2016 es xifra en 32 entre noves obertures, renovacions i reubicacions.

Isabel Bofill, gerent de Diagonal Mar declara que “El 2016 ha estat un any extraordinari per a Diagonal Mar, el millor en els seus 15 anys d’història amb vendes i afluències rècord. Estem molt satisfets amb els resultats aconseguits i afrontem el 2017 molt il·lusionats amb el projecte de millora i reforma del centre que el nou propietari, Deutsche Asset Management, té previst dur a terme”

Entre les fites més importants de 2016, destaca la compra de Diagonal Mar per part de Deutsche Asset Management per 493 milions d’euros, convertint-se en una de les grans operacions immobiliàries de l’any a Espanya i sent la de major volum d’inversió per un únic actiu en la història del mercat espanyol de centres comercials.

El centre comercial Diagonal Mar segueix mantenint el certificat d’excel·lència de TripAdvisor atorgat l’any 2015 i 2016, premi que ha obtingut a través de totes les opinions dels clients en la major web de viatges del món. Cal destacar que en el 2016 s’han superat els 200.000 seguidors a Facebook i s’ha incrementat un 18% més les visites a la pàgina web amb gairebé 1 milió d’usuaris. A més Diagonal Mar compta amb el premi RISE Silver, certificació d’actius gestionats per CBRE, on s’analitzen i avaluen més de 250 punts de la gestió del centre comercial sota uns estàndards d’excel·lència en atenció al client.

Les afluències a l’espai LEGO Fun Factory del centre comercial Diagonal Mar, el primer que es va inaugurar a Catalunya sota la llicència de LEGO®, s’han incrementat un 15% respecte al seu primer any d’obertura. És una ludoteca infantil totalment gratuïta, on el més petits poden gaudir de múltiples activitats sempre a càrrec de monitors especialitzats.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis