VSO Cinesa

VSO Cinesa

T’agrada el cinema i aprendre idiomes? Vols fer les dues coses alhora sense sortir de Barcelona? Diagonal Mar Shopping t’ho posa fàcil amb sessions en V.O tots els dimarts a partir de les 20.00h i les sessions matinals de cap de setmana (dissabtes i diumenge).

Vine i gaudeix de les millors pel·lícules mentre aprens idiomes d’una manera diferent!

*Pots consultar els horaris i pel·lícules de les sessions en versió original aquí

Cinesa Diagonal Mar disposa de 18 sales de cinema digitalitzades i amb projecció 3D. Una d’elles és la sala iSens: una sala premium per veure, sentir i viure el cinema d’una forma encara més espectacular, per a què gaudeixis al màxim de les millors estrenes gràcies a:

  • So envoltant: a través de Dolby Atmos®, la tecnologia més avançada en so, que t’envolta totalment des de qualsevol lloc de la sala.
  • Pantalla extra gran: té una pantalla que s’estén de paret a paret, tant gran que sembla infinita: et donarà la sensació d’immersió a la pel·lícula.
  • Projector Full HD: equipada amb un projector 4k amb 6.000 vats per gaudir d’imatges Full HD: veuràs la pel·lícula amb màxima definició.
  • Butaques XXL: estaràs ben còmode amb les butaques més amples, amb més espai i amb sistema de tecnologia Probax®.

Més de 17 milions d’espectadors i 300 pel·lícules estrenades a l’any avalen el compromís amb el cinema i la gestió de CINESA, empresa líder d’exhibició cinematogràfica a Espanya. Actualment, gestiona més de 500 pantalles del circuit espanyol amb més de 100.000 butaques en unes instal·lacions que prevalen la comoditat de l’espectador, el servei personalitzat i la qualitat d’imatge i so.

Sigues el primer en assabentar-te de totes les novetats en estrenes, nous tràilers, esdeveniments i promocions de Cinesa fent-te la targeta de fidelitat Cinesacard i seguint-nos a les xarxes socials de Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat i Youtube.

T’ho perdràs?

TORNAR A DALT