Sofia Ellar

Concert

Sofia Ellar

Dissabte 15 de juliol a les 20:30h

Entrada gratuïta - Sense reserva prèvia

Un dissabte de súper concert íntim de pop / indie amb Sofia Ellar, a qui segur coneixereu. Entre salts i tombarelles formarem part de la Gira “Libre Tour”.

El projecte Sofia Ellar va sorgir arran d'un treball de fi de grau i ha aconseguit un gran èxit en les xarxes socials, com Instagram (amb 350K seguidors), Spotify (amb 1M d'oïdors mensuals) i YouTube (superant els 70M de visualitzacions).

Com a artista autoeditada, Sofia Ellar ha llançat tres discos autoproduïts. Al febrer de 2017, va llançar el seu primer àlbum "Sis Penics", seguit del seu segon treballo "Nota en Do" un any després. El 2 de setembre passat, Sofia va llançar el seu tercer disc "Lliure", que va aconseguir el lloc número 2 en vendes físiques i el número 7 en vendes digitals. En 2020, va tornar als escenaris amb un concert esgotat en el Wizink Center de Madrid.

En 2021, malgrat les restriccions imposades per la pandèmia, Sofia Ellar va sorprendre els seus seguidors en realitzar una gira presentant el seu àlbum "Chancha i gasolina". L'any passat també va realitzar una gira per Espanya i Llatinoamèrica presentant el seu disc "Lliure", i continua amb el seu gira en 2023.

També et pot interessar

Ptazeta

Ptazeta, una de les artistes més virals del moment, porta a Diagonal Mar la música urbana per a ballar al ritme del trap i altres gèneres musicals. Va ser l'any 2020 quan va saltar a la fama amb el llançament del seu senzill "Mami".

Dissabte8 de juliol a les 20:30h