Ptazeta

Concert

Ptazeta

Dissabte 8 de juliol a les 20:30h

Entrada gratuïta - Sense reserva prèvia

Ptazeta, una de les artistes més virals del moment, porta a Diagonal Mar la música urbana per a ballar al ritme del trap i altres gèneres musicals en un concert.

Va ser l'any 2020 quan va saltar a la fama amb el llançament del seu senzill "Mami". La cançó ràpidament es va tornar molt popular, acumulant més de 24 milions de reproduccions a YouTube.

A l'octubre de 2021, Ptazeta va tenir l'oportunitat de col·laborar amb el reconegut productor argentí Bizarrap en el senzill titulat "Ptazeta: Bzrp Music Sessions, Vol. 45", la qual cosa li va permetre expandir encara més la seva presència en la indústria musical.

Al començament del 2023, Ptazeta va sorprendre els seus seguidors amb el llançament de la cançó "Tiki Tiki", en col·laboració amb la talentosa artista Lola Indigo. Aquesta col·laboració va resultar en un gran èxit, generant milions de reproduccions i consolidant encara més la carrera de Ptazeta com una destacada cantant.

També et pot interessar

Sofia Ellar

Un dissabte de súper concert íntim de pop / indie amb Sofia Ellar, a qui segur coneixereu. Entre salts i tombarelles formarem part de la Gira “Libre Tour”. El projecte Sofia Ellar va sorgir arran d'un treball de fi de grau i ha aconseguit un gran èxit...

Dissabte15 de juliol a les 20:30h