Cinema a la fresca
E.T. (1982)

Ciència ficció/Aventura

Cinema a la fresca </br>E.T. (1982)

Dilluns 10 de juliol a les 21:00h

Entrada gratuïta - Sense reserva prèvia

Requisit: ser Client VIP de Diagonal Mar

Aforament limitat

Estiu és sinònim de cinema a la fresca i en aquesta ocasió portem els teus clàssics preferits: E.T., Top Gun, Jurassic Park i Grease. Una experiència que no pots perdre't!

L'accés s'obrirà a les 21h i a les 21:30h començarà la projecció de la pel·lícula. Pots demanar el teu sopar take away en els restaurants del centre i gaudir-la en la zona del cinema d'estiu (a la Terrassa de la Mar).

L'entrada és gratuïta, l'únic requisit en l'entrada serà presentar la targeta VIP de Diagonal Mar en l'app del centre (és gratuïta).

Apunta les pel·lícules que veurem cada dia!

Sinopsi

Un petit extraterrestre es queda abandonat a la Terra quan la seva nau, en emprendre el retorn, s'oblida d'ell. Està completament sol i té por, però es farà amic del petit Elliot, que l’amaga a casa seva. El nen i els seus germans intenten trobar la forma que el petit extraterrestre torni al seu planeta abans que el trobin els científics i la policia.

També et pot interessar

Cinema a la fresca
Jurassic Park (1993)

El multimilionari John Hammond fa realitat el seu somni de clonar dinosaures del Juràsic i crear amb ells un parc temàtic en una illa. Abans d'obrir el parc al públic general, Hammond convida a una parella de científics...

Dimecres12 de juliol a les 21:00h