Notas de prensa

Terranova desembarca a Diagonal Mar amb la seva primera obertura en un centre comercial a Espanya

La marca llança un nou concept store, Welcome, amb el qual facilitar l’experiència de compra del client i destacar el producte

Terranova

Barcelona, 26 de febrer de 2019.

Diagonal Mar, centre comercial propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, ha sumat a la seva oferta comercial la marca de moda italiana Terranova, pertanyent al Grup Teddy, que compta amb 487 establiments al món i té presència a 40 països. El punt de venda es va obrir al públic el passat divendres 15 de febrer i es troba a la nova zona de moda de la Planta Alta del centre comercial.

El local, que compta amb 1.100 m2, és la primera franquícia que Terranova obre en un centre comercial a Espanya. La firma ha invertit un milió d’euros en aquest establiment i es troba immersa en un pla de desenvolupament al mercat espanyol, que va posar en marxa al 2016, amb l’obertura de la seva primera botiga a Barcelona, una flagship store situada a la cantonada del carrer Boteria i el carrer del Pi.

La nova botiga és la primera dissenyada sota el nou concept store “Welcome”, llançat a finals de 2017. Es tracta d’un disseny inspirat en els paisatges i elements arquitectònics de la Riviera Romagna, situada a la costa est d’Itàlia, on va néixer la marca fa 30 anys. L’espai ha estat dissenyat amb materials que recorden el passeig marítim, la platja i la costa italiana, de forma que els clients poden identificar els espais de manera immediata. A més, l’objectiu d’aquest innovador disseny és facilitar l’experiència del client indicant camins clars i donant un enfocament concret del producte.

L’obertura de Terranova s’incorpora a l’oferta de la Planta Alta de Diagonal Mar, un espai renovat de 7.500 m2 que es va inaugurar el passat novembre amb quinze nous establiments de retail i set restaurants. La reforma, que té l’objectiu de modernitzar el centre comercial i adaptar-lo a les noves tendències del sector i necessitats dels consumidors, va suposar una inversió de 29 milions d’euros per part de Diagonal Mar.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m2 de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis