Notas de prensa

Per Nadal troba tot el que busques a Diagonal Mar

El centre comercial es prepara per a celebrar les festes amb activitats per a tots els públics i promocions per a aconseguir el regal perfecte

En Navidad encuentra todo lo que buscas en Diagonal Mar

Barcelona, 5 de desembre 2019

L’esperit nadalenc envaeix cada racó de la ciutat, els carrers estan plens de llums, les botigues plenes de regals i idees per a emocionar als teus i les façanes decorades amb adorns típics d’aquesta època de l’any. També Diagonal Mar ho té tot a punt per a celebrar el Nadal amb activitats per a gaudir de les festes i sorprendre els visitants amb promocions per a treure-li el màxim partit a les compres.

Una de les iniciatives que el centre comercial de referència a Barcelona posarà en marxa és una acció a través de la qual, els usuaris poden guanyar targetes regal de diferents imports. Des del divendres 6 de desembre fins al diumenge 5 de gener, tots els visitants podran participar en aquesta promoció escanejant un codi QR que anirà apareixent en les pantalles de la rotonda central. Aquests amaguen diversos premis diaris de 50€, 100€ i fins a 200€, que es podran utilitzar en tots els comerços del centre.

Aquesta targeta també es convertirà en la millor aliada de tots aquells indecisos a l’hora de triar un regal. Amb ella pots regalar tota l’àmplia oferta de moda, bellesa, disseny, entreteniment i restauració que hi ha a Diagonal Mar. Un detall amb el qual sorprendre i trobar el regal perfecte per a tothom.

Pare Noel

Els més petits també s’ho passaran d’allò més bé a Diagonal Mar amb els personatges més màgics del Nadal. Del 6 al 24 de desembre, s’instal·larà la casa del Pare Noel perquè els nens i les famílies puguin venir a donar les seves cartes plenes de desitjos. I a partir del 27 de desembre i fins al 5 de gener, el Pare Noel cedirà l’espai als Reis Mags.

Tanmateix, el centre comercial estarà obert tots els diumenges des del 5 de desembre mes fins al 5 de gener perquè, a més de les botigues, també poder gaudir del cinema i restauració. A més, perquè el públic tingui una experiència completa, s’ha posat en marxa un servei per a embolicar regals.

Diagonal Mar estarà obert els dies festius 6, 8, 15, 22 i 29 de desembre, així com el 5 de gener, per a realitzar totes les compres de Nadal i poder gaudir amb altres propostes com el cinema i de la seva oferta de restauració.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a la moda, la restauració, l’oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector.

Més informació: www.diagonalmarcentre.com

Contacte de premsa:

Edelman Barcelona

Tel.: +34 93 488 12 90

diagonalmar@edelman.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis