Notas de prensa

Pampling, YoYo! Fresh Tea Bar i Gadgstore arriben a Diagonal Mar

Tres inauguracions que es sumen a l’àmplia oferta del recentment reformat centre comercial.

Diagonal Mar ha estat l’escollit per YoYo! Fresh Tea Bar per obrir el seu primer “bar de tes” d’Espanya.

 

Gadgestore

Barcelona, 16 de setembre del 2019

El centre comercial, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, inicia el nou curs amb tres noves botigues: Pampling, YoYo! Fresh Tea Bar i GadgStore. Després de la seva remodelació l’any 2018, Diagonal Mar incorpora nous models de negoci que aporten qualitat i diversitat a la proposta comercial, tractant-se d’establiments vinculats al disseny, la gastronomia i la tecnologia.

Pampling és una botiga dedicada a la fabricació i venda de samarretes amb dissenys i stampings creatius i originals, ubicada a la planta baixa. Actualment, la companyia es posiciona com una firma referent en l’àmbit mundial del mercat de les samarretes, amb més de 600 dissenys que donen visibilitat al talent d’artistes emergents.

YoYo! Fresh Tea Bar aterra a Espanya per obrir el seu primer “bar de tes” a Diagonal Mar. Un espai que promet ser un punt de trobada pels “tea lovers” gràcies a una acurada selecció de tes d’orígens diversos per gaudir-los en totes les seves (tes amb llet o tes gelats) juntament amb una selecció de tastos únics i inspirats en la gastronomia asiàtica. Amb aquest local, la companyia arranca la seva estratègia d’expansió al nostre país i pretén posicionar-se com un líder en el sector del te per emportar. La marca ja ho ha aconseguit a Holanda, el seu país d’origen, i espera assolir-ho també a la península.

La tercera obertura de Diagonal Mar és GadgStore, ubicada a la planta baixa. Es tracta, d’un punt de venda amb més de 5.000 referències dels principals fabricants d’accessoris per a telefonia mòbil y gadgets electrònics a escala mundial.

Aquestes tres noves obertures reforcen el posicionament del centre comercial com a referent en el mercat català i se sumen als més de 200 negocis que ja forment part de Diagonal Mar.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a la moda, la restauració, l’oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis