Notas de prensa

Obre a Diagonal Mar la primera pop up ECOALF de Barcelona

La marca ECOALF ha obert a Diagonal Mar la seva primera pop up de Barcelona en un espai anomenat The Cube.

The Cube by Diagonal Mar és un concepte innovador on el centre comercial acollirà marques singulars de forma temporal.

Barcelona, 26 de novembre de 2018.

Diagonal Mar va inaugurar dijous passat 22 de novembre un espai innovador per acollir tendes pop up anomenat The Cube. El centre comercial, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per la consultora immobiliària CBRE, ha estrenat aquest espai de la mà de ECOALF, qui ha instal·lat aquí el seu primera pop up a Barcelona.

L’espai se situa a la nova zona de retail situada en la recentment inaugurada planta alta del centre. Amb un disseny d’avantguarda completament acristalado, The Cube by Diagonal Mar és un espai dedicat a compartir idees i projectes tant de nous emprenedors com de grans marques. “A Diagonal Mar volem apostar i donar a conèixer iniciatives i projectes que puguin transcendir. Moda, tecnologia, alimentació, cultura, esport, salut, bellesa… moltes idees poden tenir l’oportunitat de ser la següent experiència”, comenta Sonia Contreras, responsable de Specialty Lísing i Brand Events del centre comercial.

Que ECOALF hagi estat la primera marca a instal·lar-se en The Cube, no és casualitat. “Vivim un moment extraordinari envoltats de milers d’idees, però moltes tenen poca visibilitat. ECOALF reforça el nostre compromís mediambiental amb el mar i se sumeixi a altres iniciatives que ja hem dut a terme com a accions de neteja del fons marí o l’engegada de la primera estació de la xarxa SILMAR de Barcelona en zona de platges al costat de la Fundació Mar” destaca Óscar Bermúdez, Director de Màrqueting de Diagonal Mar.

Per la seva banda, Javier Goyeneche, president i fundador de ECOALF, afirma que “projectes com aquest, ens ajuden a donar visibilitat a les amenaces que sofreixen els nostres oceans i que requereixen accions urgents. Les nostres tendes no són únicament un punt de venda sinó un espai de divulgació i conscienciació de la problemàtica que està asfixiant els nostres mars”.

La botiga romandrà oberta al públic tota la campanya de Nadal durant l’horari d’obertura habitual del centre comercial.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis