Notas de prensa

Más que Dulce inaugura una nova botiga a Diagonal Mar Shopping

La marca espanyola especialitzada en llaminadures va obrir el seu proper establiment al centre comercial de Barcelona

 

Barcelona, 19 de maig de 2017

Más que Dulce ha escollit Diagonal Mar Shopping, un dels centres comercials de referència de la ciutat de Barcelona, per inaugurar el proper divendres 12 de maig un nou punt de venda. El local està ubicat a la tercera planta del centre comercial i ofereix un mix de productes nous i de qualitat per compartir els moments d’oci i entreteniment.

La marca destaca per la seva àmplia selecció de sabors que satisfan les necessitats de cada client, amb una extensa varietat de llaminadures, xiclets, caramels, snacks dolços i salats, crispetes i begudes. A més la botiga també ofereix regals, complements i detalls per a regal.

Des del departament de màrqueting de Más que Dulce declaren que Diagonal Mar Shopping és un centre comercial de referència a Barcelona. La seva privilegiada situació, la seva oferta, el públic i la gestió professional han estat elements claus per definir el nou emplaçament”

Más que Dulce és una marca espanyola amb més de 7 anys d’experiència en el sector. Neix amb el desig d’oferir la màgia i el sabor dels millors productes a tot aquell que s’atreveixi a endinsar- se en el seu món de fantasia i diversió, amb una gran varietat d’oferta per compartir els moments més dolços.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis