Notas de prensa

Más Q Tapas obra a Diagonal Mar Shopping

El proper 13 d'abril el concepte de cuina mediterrània arriba al centre comercial

Barcelona, 12 d’abril de 2017

El grup de restauració Más Q Tapas, ha escollit Diagonal Mar Shopping per inaugurar el seu nou establiment a la Planta 3 del centre comercial. La cadena oferirá una àmplia varietat de plats amb els millors sabors de la cuina mediterrània, preparats pel xef, amb una cuidada selecció de productes frescos i de temporada.

La inauguració serà el proper 13 d’abril i es sumará a l’excel·lent oferta de restauració del centre comercial Diagonal Mar Shopping. Cal destacar la seva prestigiosa cuina mediterrània amb tapes variades, plats combinats, amanides, pastes, entrepans i torrades; una àmplia oferta per a tots els gustos.

El director executiu de Más Q Tapas declara que “El centre comercial Diagonal Mar Shopping és un dels centres comercials que compten amb el major dinamisme pel que fa a les oportunitats de negoci a nivell nacional. La nostra cuina mediterrània va acord perfectament amb l’estil del centre comercial, i confiem que serà el lloc ideal per poder oferir als nostres clients el millor del nostre xef “.

Más Q Tapas és una marca fundada fa quatre anys a la ciutat de Barcelona, ​​amb la idea d’oferir a tots els amants de la gastronomia espanyola una cuina mediterrània exquisida, d’alta qualitat i amb un estil autèntic que causa sensació.

 

Sobre Diagonal Mar Shopping Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar Shopping, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar Shopping disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis