Notas de prensa

La firma de cosmètica KIKO Milano obre a Diagonal Mar

El proper dissabte 15 d’octubre, la marca italiana professional dedicada al maquillatge inaugurarà el seu nou establiment al centre comercial

kiko-milano-diagonal-prensa

Barcelona, 13 d’octubre de 2016

KIKO Milano, la firma líder en maquillatge i tractament corporal arriba a Diagonal Mar per a oferir a tots els clients una amplia varietat d’accessoris, consells, tutorials, productes de maquillatge i cuidat de la pell. El nou punt de venda estarà ubicat a la planta cero del centre comercial amb un espai de 80m2 y comptarà amb totes les tendències del mercat adaptades al estil, tonalitat i tipus de pell de cada dona.

La inauguració serà el proper dissabte 15 d’octubre i per a celebrar-ho, repartiran als primers clients que comprin, 100 bosses de regal i s’oferiran cites de maquillatge gratuïtes durant tot el dia. A més, tots els visitants al centre comercial podran pujar fotografies amb els hashtags #KIKOMilanoBCN i #KIKOMilanoDiagonalMar. La persona amb més likes a la seva imatge guanyarà una Gift Card de 50€ utilitzable via online i a la botiga.

Amb motiu de la inauguració, KIKO Milano presentarà tres nous llançaments, la base de maquillatge amb una amplia gama de referències de color SKIN TONE FOUNDATION i els SMART COLOUR EYESHADOW & EYE PENCIL per a un major ressaltat, definició, il·luminació i difuminació de l’ull. A més, presentaran la seva nova iniciativa KIKO loves the Weekend amb ofertes promocionals adaptades a la seva gama de productes Smart sota el nom “Smart girls have more fun”.

“A Diagonal Mar treballem diàriament per oferir als nostres visitants les marques més reconegudes i noves del mercat. Amb la inauguració de la botiga KIKO Milano seguim apostant per aquesta filosofia, ja que és una de les empreses de referència del seu sector i ens permet seguir completant el nostre mix comercial amb una amplia oferta per a tots els públics” declaren des del departament de màrqueting de Diagonal Mar.

Aquesta nova botiga es suma a les recents inauguracions que ha tingut el centre comercial, com la cadena de moda Play, la joieria Luxenter o el restaurant italià Marghe&Rita que han escollit Diagonal Mar per obrir els seus nous punts de venda.

KIKO Milano, fundada el 1997, és la principal marca italiana de cosmètics professionals que va ser impulsada pel grup Percassi. Presenta una amplia gama de productes de bellesa i tractaments facials i corporals d’alta qualitat, segurs i eficaços. Actualment opera en un total de 887 botigues pròpies repartides en 18 països i en 36 països de venda online. Amb la última inauguració al centre comercial Diagonal Mar, disposa de 15 punts de venda a la ciutat de Barcelona, amb un total de 147 botigues a tot Espanya.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis