Notas de prensa

La Associació Contra el Càncer i el Centre Comercial Diagonal Mar units contra el càncer de mama

L'AECC i Diagonal Mar posen en marxa conjuntament per primera vegada una "Pop Up Store" per conscienciar els visitants del centre comercial sobre la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç

Alhora, els visitants de Diagonal Mar podran adquirir productes de l’AECC que permetran recaptar fons per a la recerca, prestar serveis i ajuda a les persones afectades per la malaltia

Barcelona, 15 d’octubre de 2021

En el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, l’Associació Espanyola Contra el Càncer i el Centre Comercial Diagonal Mar han posat en marxa per primera vegada una iniciativa totalment innovadora, -una Pop Up  Store – la primera botiga física situada en un centre comercial- on els visitants podran comprar una sel·lecció de productes solidaris i es destacarà la importància de la conscienciació com a element clau de prevenció i diagnòstic precoç en la lluita contra el càncer de mama.

La Pop Up Store de l’Associació Contra el Càncer situada a “The Cube”, situat a la planta alta.  Aquest espai està destinat a projectes vinculats amb la sostenibilitat, la innovació tecnològica i la solidaritat i en aquest cas permetrà donar visibilitat a una causa tan important com la lluita conta el càncer de mama mitjançant la venta de diversos gadgets de la seva botiga online. Aquesta acció es durà a terme fins al 23 d’octubre, amb l’objectiu de recaptar fons per continuar investigant i prestant serveis i ajudes als afectats.

Càncer de mama en números

El càncer de mama és el tumor més freqüent en dones occidentals, el 19 d’octubre es commemora el Dia Mundial del Càncer de Mama com a recordatori del compromís de tota la societat en la lluita contra el càncer de mama. El 2020 es van diagnosticar 33.835 casos de càncer de mama a Espanya i 5.407 a Catalunya. Aquest tipus de càncer fa que moltes dones siguin més vulnerables, ja que el seu diagnòstic augmenta les despeses i disminueix els ingressos.  El 15% de les dones diagnosticades de càncer de mama es troben en una situació d’extrema vulnerabilitat. De fet, el 34% de les dones amb càncer de mama han perdut la feina i gairebé el 70% han vist disminuir els seus ingressos.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector, absolutament compromès amb la societat i el medi ambient. Diagonal Mar aposta fermament per accions de Responsabilitat Social Corporativa, i ha estat desenvolupant diverses col·laboracions en projectes socials com aquesta acció conjunta en la lluita contra el Càncer de Mama.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis