Notas de prensa

Èxit de recollida de joguines a Diagonal Mar Shopping

El centre comercial ha col·laborat amb la Fundació Trinijove en la seva campanya "40 joguines, 40 somriures" per a les famílies i nens del barri de la Trinitat Vella i Sant Martí

Barcelona, 24 de gener de 2017

El centre comercial Diagonal Mar Shopping ha posat en marxa aquest nadal, al costat de la Fundació Trinijove, la campanya solidària de recollida de joguines “40 regals, 40 somriures”. Un projecte que ha donat cobertura a 23 famílies del barri Trinitat Vella, especialment a 55 nens del Centre Obert Neus Puig i 60 nens del Centre de Formació i d’Inserció de Sant Martí.

Tots els visitants participants en la campanya, han lliurat una joguina nova al local on es va prestar el servei d’embolicar regals a la Planta 3 del centre comercial. Cal destacar que en total s’han recollit 40 joguines entre les diferents empreses col·laboradores. Dins de la pàgina web de Diagonal Mar Shopping (www.diagonalmarcentre.es) s’han publicat les cartes de tots els nens perquè els usuaris puguin llegir i complir amb els desitjos dels més petits durant la nit màgica de Reis. A més, al llarg del mes de desembre, la Ràdio Trinijove ha preparat una programació especial de Nadal dedicant un espai exclusiu a aquest projecte solidari.

“Per a nosaltres és molt important poder donar suport amb els nostres recursos i espais a entitats que s’ocupen d’ajudar els nens del nostre entorn. Des Diagonal Mar Shopping estem molt contents de ser els impulsors d’aquesta iniciativa de la Fundació Trinijove, ja que per Diagonal Mar Shopping és fonamental poder formar part d’aquest tipus de projectes i involucrar a tots els nostres visitants del centre comercial “declaren des del departament de màrqueting de Diagonal Mar Shopping.

La Fundació Trinijove és una entitat privada que desenvolupa des de fa 30 anys serveis i programes innovadors al voltant de les àrees de la formació, la inserció sociolaboral, emprenedoria i infància i la cura del medi ambient. Són una fundació de territori que volen fomentar la igualtat d’oportunitats dels col·lectius més vulnerables, des dels més petits fins als més grans.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis