Notas de prensa

Els tallers de salsa, bachata i zumba tornen a Diagonal Mar

L’escola de salsa Udance realitzarà una Masterclass gratuïta a “La Terrassa del Mar” els propers 10 i 17 de setembre

banner-taller-salsa-ca

Barcelona, 05 de setembre de 2016

L’academia Udance torna a l’escenari de “La Terrassa del Mar” amb tallers gratuïts de ball per a tots els públics. Serà una Masterclass per a tancar l’estiu amb el més nou dels ritmes llatins i gaudir ballant salsa, bachata i zumba amb les tendències, moviments i tècniques que ensenyaran els professors de l’escola.

“Després de l’èxit que varem tenir el passat estiu amb els tallers gratuïts a “La Terrassa del Mar” volíem tornar a oferir classes de ball a tots els visitants. Per a nosaltres és molt important dedicar al nostre públic un espai exclusiu d’entreteniment amb activitats gratuïtes i que puguin gaudir de compres, gastronomia, oci i sobretot diversió”, declaren des del departament de màrqueting de Diagonal Mar.

“Amb la filosofia de l’escola Udande: ballar t’alegrarà el dia! Volem tornar amb la segona edició de la Masterclass de salsa i bachata a “La Terrassa del Mar”. L’any passat vàrem tenir una excel·lent experiència amb tots els assistents als nostres tallers de ball i volem seguir amb l’objectiu de passar-ho bé i ensenyar al públic a moure’s amb estil” declara roger Guitérrez, director de l’escola Udance.

Els propers dissabtes 10 i 17 de setembre, a partir de les 18h fins a les 21:30h, els professionals d’Udance faran dos sessions per a tots els nivells. Al finalitzar es realitzarà una coreografia conjunta amb tot l’après. La classe es basarà en una metodologia pròpia, innovadora, ràpida i eficaç per ensenyar i acompanyar en tot moment als assistents al taller de salsa, bachata i zumba.

A més de gaudir ballant a “La Terrassa del Mar”, entrant a la pàgina web www.diagonalmarcentre.com, es podrà participar al sorteig de tres cursos d’iniciació per a seguir practicant cada pas de salsa amb els millors professors de l’escola Udance. El proper dimarts 20 de setembre es comunicaran els guanyadors.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis