Notas de prensa

El restaurant Ca La Rossita inaugura a Diagonal Mar un espai de més de 300 metres quadrats

El centre comercial eleva la seva aposta per oferir una major oferta de restauració.

La nova obertura genera 20 llocs de treball més en Diagonal Mar.

Barcelona, 4 de setembre de 2018.

Diagonal Mar segueix endevant amb la suma de nous operadors a la seva oferta comercial. El restaurant Ca La Rossita, especialitzat en arrossos, ha obert les seves portes al centre comercial, propietat de DWS, abans Deutsche Asset Management, i gestionat per la consultora immobiliària CBRE.

L’arroseria compta amb un espai de 370 metres quadrats incloent la terrassa. Ca La Rossita està situat en la Planta 3 del centre comercial, concretament en la Terrassa del Mar, un espai a l’aire lliure al costat del mar mediterrani que ofereix una variada oferta gastronòmica amb conceptes internaciones i locals com Green Vita, Casa Carmen o Ca La Rossita.

En els últims mesos, a causa del procés de reforma en el qual està immers el centre comercial, Diagonal Mar ha donat la benvinguda a diferents nous operadors. L’estrena de Ca La Rossita es suma a les recents obertures de Vapiano, KFC, Salad Box, Abassid o El Perro. La inauguració de Ca La Rossita ha generat 20 llocs de treball més a Diagonal Mar. “Diagonal Mar es troba a la recta final del projecte de remodelació del seu espai, amb el qual volem donar entrada a nous operadors i així, adaptar-nos a les noves necessitats del consumidor i tendències del sector, oferint a més, una millor i més àmplia oferta al visitant”, comenta Isabel Bofill, gerent de Diagonal Mar.

El restaurant, especialitzat en arrossos, peix i marisc, compta amb una cuina a la vista dels clients. El local està dissenyat pel reconegut estudi Carlos Martínez Disseny i Arquitectura, que compta amb més de 35 anys de trajectòria i s’ha convertit en un referent del disseny, amb locals capdavanters a la ciutat comtal. “El restaurant té un concepte innovador amb aire molt mediterrani, que reforça per complet el posicionament del centre comercial i la seva aposta pel mar”, comenta Jordi Jover, propietari de Ca La Rossita.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis