Notas de prensa

Diagonal Mar recull 565kg de residus en la tercera jornada de neteja del fons marí de Barcelona

Al voltant de 200 voluntaris han participat en la neteja del fons marí de Barcelona.

Amb aquesta acció Diagonal Mar reforça la seva aposta pel medi ambient i enforteix el seu posicionament en matèria de responsabilitat social corporativa.

Barcelona, 4 d’octubre de 2018.

Diagonal Mar contribueix a la neteja del fons marí de Barcelona. El centre comercial, gestionat per la consultora immobiliària CBRE i propietat de DWS, abans Deutsche Asset Management, ha impulsat la iniciativa organitzada per l’associació Yotuba Barcelona i Barcelona Forum District, en el marc del seu programa de Responsabilitat Social Corporativa.

A la jornada, que es celebra per tercer any consecutiu, s’han recollit un total de 565kg de residus marins gràcies a la participació de gairebé 200 voluntaris. Aquesta edició ha batut el rècord de participants i de quilos de residus recollits. “En l’anterior edició es van recollir 249kg i aquest any, gràcies a la participació de més voluntaris, hem pogut recopilar una quantitat molt major. La iniciativa reforça el posicionament del centre comercial per la ciutat i el mar i està alineat amb el nou pla de responsabilitat social corporativa de Diagonal Mar”, comenta Óscar Bermúdez, director de màrqueting del centre comercial.

Els voluntaris, que formen part d’empreses vinculades a l’associació Barcelona Forum District, s’han organitzat per equips de deu persones on cadascun ha tingut una funció diferent: bussejadors, kayaksistas i paddle surfistes han contribuït en la recollida de residus del fons marí.

Entre el 15 i el 20 d’octubre, Diagonal Mar organitzarà una exposició del renombrado artista Álvaro Soler-Arpa, en la qual s’exposarà una obra de l’escultor realitzada a partir de residus de plàstic recollits en la jornada de neteja del fons marí. En 2014, Álvaro Soler-Arpa, va ser convidat ambaixador artístic de Plastic Pollution Coalition, una de les organitzacions mediambientals més influents del moment a nivell mundial.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis