Notas de prensa

Diagonal Mar presenta les seves últimes incorporacions

El centre comercial inaugura la Barberia MACHO i la Joieria Raive, PACOMARTINEZ i Sushi Bar presenten la seva nova concept Store, mentre que Casa refresca la seva imatge

Barcelona, 3 d’ abril de 2023

El Centre Comercial Diagonal Mar, gestionat per CBRE, ha finalitzat el primer trimestre d’enguany a ple rendiment, amb les noves i més recents incorporacions. El centre comercial ha ampliat l’oferta de serveis per a la cura personal amb  l’obertura de la Barberia MACHO, els complements amb la inauguració de la Joieria Raive i la inaguració de PACOMARTINEZ. En l’àmbit gastronòmic, Sushi Bar ha presentat el seu nou restaurant totalment reformat i Casa, la marca de decoració i complements per a la llar, ha renovat la seva imatge, juntament amb la incorporació de NEW YORKER el passat febrer. 

MACHO és una barberia d’estil vintage i ambient acollidor que ofereix una experiència de perruqueria única i personalitzada als seus clients amb presència a tot Espanya, amb 45 botigues, de les quals la seva última obertura és la nº 15 a Catalunya. El nou establiment de 45m2, ubicat a la segona planta de Diagonal Mar, ha comptat amb una inversió de 100.000 €.  Amb un equip de 7 professionals al capdavant del nou local a Diagonal Mar, MACHO proporciona una àmplia gamma de serveis de perruqueria per a homes, des de tallades de cabell i arranjaments de barba fins a tractaments de cura dels cabells i la pell.

“Estem molt emocionats d’obrir la nostra nova barberia a Diagonal Mar i oferir els nostres serveis als homes de la zona”, ha comentat el propietari de MACHO. “Volem crear un ambient relaxat i acollidor i som la combinació perfecta entre originalitat, servei personal i eficiència, La nostra estratègia obeeix a la necessitat de crear una categoria de barberies amb valor afegit, amb una idea única i fresca: adaptar-se a les noves necessitats del públic.”

Per la seva banda, la nova botiga de Raive, situada a la planta carrer en un acollidor local de 18 m2, apropa l’alta joieria en plata i el disseny exclusiu de les seves peces oferint una àmplia gamma de joies d’alta qualitat, des d’anells i arracades fins a collarets i polseres, tots ells fabricats amb els millors materials i tècniques de joieria. A més, els clients podran gaudir d’un servei personalitzat i assessorament per part dels 3 experts que conformen l’equip de professionals de la joieria del centre comercial.

La nostra selecció de joies exclusives i la qualitat dels nostres dissenys i materials és el que ens diferencia d’altres joieries a la Ciutat”, han declarat des de Raive, i han afegit: “L’obertura del nostre segon establiment havia de ser en un lloc estratègic, per aquest motiu hem triat Diagonal Mar.”

D’altra banda, el renovat local de PACOMARTINEZ ubicat a la segona planta i amb una superfície de 89,29 m2, compta ara amb un disseny modern i acollidor que reflecteix la personalitat i la nova imatge de la marca. Els clients podran trobar una àmplia selecció de productes de marroquineria, des de bosses i carteres fins a cinturons i accessoris, tot això amb la qualitat i l’estil característics de la marca.

La firma, que realitza des de fa més de 70 anys col·leccions pròpies de bosses i complements seguint les últimes tendències de moda cuidant al màxim la qualitat i el detall oferint sempre un preu assequible i que compta amb 91 establiments arreu d’Espanya, 7 dels quals s’ubiquen a Catalunya, ha declarat: “Estem convençuts que la renovació de la nostra botiga PACOMARTINEZ a Diagonal Mar la convertirà en una de les nostres botigues insígnia.”

D’escreix, Sushi Bar, ha remodelat completament el seu local per oferir una imatge fresca a l’uníson de la seva proposta gastronòmica, i Casa, ha renovat el seu concepte per donar-li un aire nou al seu establiment.

“Ens entusiasma finalitzar aquest primer trimestre amb tantes novetats” Ha declarat Nina Kavaliova, gerent de Diagonal Mar. “Els nostres clients són la nostra màxima prioritat i volem oferir-los una experiència de compra única i personalitzada. Amb aquestes noves obertures i reformes, estem segurs que els nostres clients estaran satisfets“.

Les recents obertures de MACHO i Raive, juntament amb les reobertures de PACOMARTINEZ, Sushi Bar i Casa al Centre Comercial Diagonal Mar són testimoni de la continuada inversió en la millora i expansió de l’oferta comercial del mall, per tal d’adequar-lo a les darreres tendències i a les necessitats dels clients per tal d’oferir als visitants una experiència de compres única i diversa.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis