Notas de prensa

Diagonal Mar i la Federació Catalana de Vela inauguren “Un Mar de Jocs”, el primer espai infantil dedicat a promoure la cultura de mar

Les dues entitats naveguen juntes per fomentar els valors i la cultura de mar, la creativitat i el respecte al medi ambient.

L’espai ha estat construït amb materials sostenibles i jocs inclusius.

Un Mar de Jocs

Barcelona, 09 d’abril de 2019.

Diagonal Mar, centre comercial propietat d’un fons públic de DWS gestionat per la consultora immobiliària CBRE, i la Federació Catalana de Vela han inaugurat l’espai infantil “Un Mar de Jocs”. Un servei gratuït per als més petits i petites on la diversió i l’aprenentatge van units per transmetre els valors del respecte al medi ambient, els beneficis de la pràctica esportiva i el compromís per construir una societat millor.

El centre comercial, en el seu afany d’apropar el mar a la ciutadania a través de diferents programes de responsabilitat social corporativa, ha trobat en la Federació Catalana de Vela el company idoni par realitzar aquesta travessia. Aquesta entitat esportiva comparteix la mateixa visió per apropar el mar d’una manera plural i inclusiva a tots els col·lectius, fomentant els valors socials i esportius, com són la igualtat, el respecte, la solidaritat i el companyonia, en un entorn completament adaptat a les persones amb diversitat funcional.

“Un Mar de Jocs” es converteix en el primer exemple de col·laboració entre un centre comercial i una federació esportiva per posar en marxa el primer espai infantil construït amb materials sostenibles i reutilitzats: fusta, plàstics reciclats, veles, caps i suro. Un projecte pioner en l’estat que impulsa una nova pedagogia de la vela i del mar, introduint els colors i els elements relacionats, com són el vent, la sorra, el sol i la vela, entre d’altres, perquè els més petits potenciïn la creativitat, la fantasia i la intel·ligència emocional. 

El servei se situa a la Planta Baixa del centre comercial i està destinat a nens i nenes de 4 a 12 anys. Està obert de dilluns a divendres de les 17 a les 20 hores i dissabtes i festius d’obertura de 12 a 14h i de 17 a 21h. Els visitants podran obtenir el carnet del Petit Navegant a la seva primera visita per participar en concursos i activitats promogudes per ambdues entitats.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m2 de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector.

Sobre la Federació Catalana de Vela

La Federació Catalana de Vela és una entitat privada d’interès públic, civil i social constituïda al 1965 i formada per clubs, esportistes, tècnics, jutges i associacions esportives dedicades a la pràctica i el foment de l’esport de la vela en les seves diverses manifestacions. La seva missió és fomentar i promocionar la pràctica de la vela; assolir èxits esportius a nivell internacional; representar el món de la vela a Catalunya i amb les seves administracions; fomentar la pràctica esportiva a tots els col·lectius socials; i promoure la Cultura de Mar i els seus valors en especial a la població més jove.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis