Notas de prensa

Diagonal Mar estrena reforma el 22 de novembre després d’invertir 29 milions

El centre comercial incorpora 7.500m2 més de retail amb quinze nous operadors de moda, esport i accessoris i set nous restaurants.

Diagonal Mar generarà 150 llocs de treball més amb la nova zona de retail i obrirà amb el 100% d'ocupació.

La inversió total en el projecte de remodelació es completarà al 2019 amb la reforma de la façana i aconseguirà els 34M€.

Barcelona, 23 de novembre de 2018.

El nou Diagonal Mar estrena imatge després de setze mesos de reforma. El centre comercial, propietat d’un fons públic de DWS, i gestionat per la consultora immobiliària CBRE, inaugurarà la reforma en la qual s’han invertit 29 milions d’euros, un projecte integral per modernitzar-se i ajustar-se a les noves tendències del sector.

Segons explica Manuel Ibáñez, responsable d’inversions de DWS per a Espanya i Portugal, “a la qual al seu moment va ser la major operació en volum d’inversió en un centre comercial a nivell nacional, es suma aquest ambiciós projecte de reforma que consolidarà a Diagonal Mar com tot un referent en el sector”.

Diagonal Mar, que va iniciar la primera fase del projecte de reforma al juliol de 2017, inaugurarà l’espai el proper 22 de novembre amb un gran esdeveniment de rellançament. “En els nostres 17 anys d’història, els clients, operadors i el sector retail en general han evolucionat enormement. Diagonal Mar havia d’assumir aquests canvis, actualitzar-se i adaptar-se a un nou client més exigent”, explica Isabel Bofill, gerent de Diagonal Mar.

El projecte ha comprès la reforma global de les tres plantes del centre comercial, actualitzant el seu disseny i millorant tots els seus serveis. La remodelació ha permès també la conversió de la tercera planta del centre, fins ara ocupada per sales de cinemes, bolera i restauració. La transformació d’aquest espai permet l’entrada de 15 nous operadors de retail de 7.500 metres quadrats i una renovada zona de restauració amb 7 incorporacions i 13 locals reformats.

La nova oferta comercial de Diagonal Mar summa marques com Terranova, Springfield, JD Sports, Docker’s, Tiger, Tezenis, Courir o Vioko. Destaca la reubicació de Primark, que estrenarà nova imatge a la nova zona de retail de la Planta Alta. Quant a restauració, s’incorpora La Chelinda, El Gos, Frankfurt’s Original, Saleu Box, Abassid, Enrique Tomás i KFC.

En els últims mesos, Diagonal Mar ja ha acollit l’arribada de nous i rellevants operadors, com Adidas, Five Guys, Women’ Secret, Cala Rossita o Vapiano, aquest últim per primera vegada a Espanya.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis