Notas de prensa

Diagonal Mar estrena reforma amb una gran festa el proper 22 de novembre

Espectacles, actuacions, concerts i moltes sorpreses més per donar-li la benvinguda al nou Diagonal Mar.

Aquest dia, les botigues estaran obertes fins a les 23:00h. i la majoria d'elles comptaran amb descomptes i activitats especials.

Diagonal Mar inaugura reforma amb l'obertura de quinze botigues i set restaurants nous.

Barcelona, 20 de novembre de 2018.

El nou Diagonal Mar inaugura el dijous 22 de novembre la remodelació iniciada en 2017 per adaptar-se a les noves tendències del sector i necessitats dels clients. El centre comercial, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, celebrarà l’estrena de la reforma amb una festa gratuïta per a tots els visitants i allargarà el seu horari comercial fins a les 23:00h amb promocions i activitats especials de la majoria de botigues.

A partir de les 18.30h els carismàtics actors Bruno Oro i Clara Segura actuaran com a mestres de cerimònia i donaran inici a l’esdeveniment. L’espectacle inaugural estarà orquestrat per Hansel Cereza, cofundador de La Fura dels Baus i col·laborador del Cirque du Soleil. “Crearem una sensació d’immersió cap a un món de llum i increïble bellesa en les profunditats del mar, simulant una immersió submarina”, explica Hansel Cirera. En l’espectacle, que tindrà lloc en la rotonda central del centre comercial, tindran protagonisme la llum i el so amb pantalles, proyectores de llum i composicions musicals, així com les acrobàcies aèries. Els visitants podran gaudir de l’espectacle en tres passades que es faran al llarg de la tarda.

A continuació, Diagonal Mar comptarà amb l’actuació de la companyia Brincadeira, un espectacle musical i coreogràfic que traslladarà als visitants fins a la Terrassa del Mar. Allí, el conjunt de música pop-folk local, Sense Sal, posarà ritme al capvespre. Més tard, el grup valencià Bombai, amb influències de gèneres com el pop-rock, la música alternativa o el reggae, acostaran el seu ritme fresc i alegre a l’escenari de Diagonal Mar. Entre concert i concert, tindrà lloc l’espectacle Diables de la companyia Comediants per acabar a les 23:00h. amb el fermall final d’una actuació pirotècnica.

Més informació: https://www.diagonalmarcentre.es/la-fiesta-del-mar/
https://youtu.be/FNiMUKfTBQk

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis