Notas de prensa

Diagonal Mar es suma al Dia Internacional contra el Càncer de Mama

El proper dimarts 18 d’octubre, el centre comercial s’uneix a la nit màgica organitzada per l’AECC il·luminant “La Terrassa del Mar” de color rosa

cancer-mama-terrassa-diagonal-mar

Barcelona, 18 de octubre 2016

Amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, l’Associació Espanyola Contra el Càncer realitzarà diferents campanyes de sensibilització, una d’elles molt especial en la que varis edificis de Barcelona s’il·luminaran de rosa en la nit màgica, que es celebrarà el proper dimarts 18 d’octubre de 20h a 01h, per a mostrar el seu recolzament a aquesta causa.


El centre comercial Diagonal Mar s’ha sumat a aquesta iniciativa e il·luminarà “La Terrassa del Mar” de rosa, col·laborant amb aquesta acció que pretén recordar el compromís de tota la societat en la lluita contra el càncer de mama. L’objectiu d’aquesta campanya és seguir conscienciant a totes les dones sobre la importància del control rutinari, ja que com més aviat es realitza un diagnòstic més possibilitats hi ha d’eradicar la malaltia del cos.

La AECC – Cataluña contra el Cáncer també posarà en marxa la seva campanya de prevenció i recaptació de fons per a la investigació sota el lema “Súmate a la AECC, súmate al rosa” amb el hashtag #súmatealrosa. Un any més es recolza la lluita contra malaltia que suposa la primera causa de mort de càncer en dones, i més específicament en les edats compreses entre els 45 i els 65 anys.

“Des del centre comercial tenim molts mitjans per arribar a un gran número de persones, per això hem d’aprofitar els nostres espais, i en aquest cas, sumar-nos al rosa per aportar el nostre gra de sorra a aquesta causa amb un tema tan important i que afecta a tantes persones com és el càncer de mama” declaren des del departament de màrqueting de Diagonal Mar, que aquest any s’ha sumat a diferents iniciatives socials i mediambientals a través dels seus espais.

Sobre l’AECC

L’AECC és una entitat social d’àmbit nacional i privat, sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats, sima més de 18.000 voluntaris actius i més de 200.000 socis. El treball es desenvolupa sota una col·laboració i recolzament conjunt amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles entitats que persegueixen una finalitat anàloga a la de l’Associació.

L’AECC de Barcelona gestiona els seus propis recursos destinats a programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d’actuació. Els seus objectius principals son: el recolzament al malalt de càncer i a la seva família, la prevenció del càncer i la promoció de la salut; el foment a la investigació oncològica de qualitat i propera al pacient; aquesta missió es possible gràcies als programes de voluntariat; i a la mobilització social i de recursos i la sostenibilitat econòmica de l’entitat.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis