Notas de prensa

Diagonal Mar entra al món del podcast amb “UN MAR DE CHARLAS” de la mà d’influencers

El primer podcast d'un centre comercial a Espanya, presentat per les influencers María Martí i S Magazine By Susana, sobre moda, gastronomia, sostenibilitat i molt més

Barcelona, 15 de maig de 2024

Diagonal Mar, el centre comercial referent a Barcelona, aposta per la innovació i es consolida com a pioner en el sector llançant el seu propi podcast “UN MAR DE CHARLAS“.  Aquest nou projecte, conduït per les reconegudes influencers de Barcelona María Martí i Susana de S Magazine, reflectirà totes aquelles converses que ocorren mentre es fa sobretaula en un restaurant, entre vestidors, en sortir del cinema o simplement passejant per Diagonal Mar.

Ja està disponible el primer capítol d’ “UN MAR DE CHARLAS” amb Sara Domenech (@saraemdi), experta en bellesa, com a convidada. Amb una periodicitat quinzenal, s’aniran incorporant nous capítols cada 15 dies a totes les plataformes digitals. A més, es llançaran unes càpsules especials entre capítols en què les convidades respondran a les preguntes fetes pels clients de Diagonal Mar.

Al llarg d ‘aquesta primera temporada, el podcast explorarà una àmplia gamma de temàtiques, des de moda i bellesa, passant per la sostenibilitat i també la gastronomia fins a arribar a temes més locals com l ‘emprenedoria i l’amor per la ciutat de Barcelona. Cada episodi comptarà amb la presència de reconeguts convidats, acuradament seleccionats per aportar els seus coneixements, anècdotes divertides i experiències a la conversa. Aquests perfils s’aniran desvetllats a través de les xarxes socials del centre comercial.

“UN MAR DE CHARLAS” reflectirà l’esperit natural i desenfadat de Diagonal Mar, sent una cita imprescindible per a tothom qui vulgui divertir-se o relaxar-se mentre coneix les principals tendències de Barcelona de la mà de Maria Martí i Susana Balado.

Sonia Contreras, Gerent de Diagonal Mar, afirma: “Estem molt orgullosos de seguir liderant la innovació en l’àrea digital dins del sector de Centres Comercials i alhora, convençuts que tindrà una gran acollida entre el nostre públic”.

“UN MAR DE CHARLAS” està disponible a les principals plataformes de podcast, incloent iVoox, Podimo, Spotify i Youtube, així com a l’App de Diagonal Mar.

La producció del podcast es realitza amb Osmos Global, productora responsable d’altres èxits com “La Vida y Tal” d’Ana Milán & Sebastián Gallego, “hemisferio Izquierdo ” de Vanesa Romero & Cristina Medinao “El rey del cachopo”.

Amb aquest nou projecte, Diagonal Mar referma el seu compromís amb la innovació i la seva aposta per oferir experiències úniques als seus visitants. “UN MAR DE CHARLAS” es presenta com una oportunitat per connectar amb un públic més ampli i divers, consolidant la posició del centre comercial com a referent a Barcelona.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis