Notas de prensa

Diagonal Mar dona la benvinguda GONZALEZ & CO

Una nova experiència Tex-Mex amb ingredients frescos, receptes mexicanes i elaboració artesanal, està disponible al centre comercial de referència de Barcelona

GONZALEZ & CO arriba per primera vegada a un centre comercial i escull Diagonal Mar per iniciar la seva expansió al sector

Barcelona 28 de desembre de 2023

Diagonal Mar, el centre comercial de referència de Barcelona ha anunciat l’ampliació de la seva oferta gastronòmica amb l’arribada de GONZALEZ & CO, la cadena de restauració i food delivery de menjar Tex-Mex i estil fast-casual amb cognom espanyol. Amb una ubicació estratègica al Centre Comercial Diagonal Mar, GONZALEZ & CO es converteix en el nou protagonista gastronòmic, portant el seu estil únic de menjar Tex-Mex i arrels espanyoles a un dels centres comercials més emblemàtics de la ciutat comtal.

Fundada per Fran González el 2016 a Barcelona, GONZALEZ & CO ha deixat una empremta culinària marcada per ingredients frescos, receptes mexicanes adaptades a l’estil mediterrani i una meticulosa elaboració artesanal a cada plat. Amb una filosofia arrelada a oferir qualitat a preus justos, la cadena ha guanyat renom i reconeixement, comptant actualment amb cinc locals a Barcelona, tres a Madrid i un a València, i amb un equip format per 100 empleats.

El recent inaugurat establiment a Diagonal Mar té 145m2 i ha estat concebut com un espai acollidor que convida els comensals a gaudir d’una experiència gastronòmica única. Amb una inversió de 400.000 €, el local es posiciona com un punt de trobada per a aquells que busquen delectar-se amb els sabors autèntics i frescos del menjar Tex-Mex. L’obertura d’aquest restaurant a Diagonal Mar, el primer ubicat en un centre comercial, consolida una fita per a GONZALEZ & CO que avança en la seva expansió i s’obre camí en el sector.

Fran González, CEO de GONZALEZ & CO, ha indicat davant aquesta nova aventura gastronòmica: “Estem emocionats d’inaugurar aquest nou capítol al Centre Comercial Diagonal Mar. Esperem continuar expandint-nos al costat de CBRE, explorant noves ubicacions que ens permetin seguir oferint les nostres delícies a més amants del menjar Tex-Mex”.

Sonia Contreras, gerent de Diagonal Mar, ha compartit el seu entusiasme: “Estem molt orgullosos que GONZALEZ & CO hagi confiat en Diagonal Mar per obrir el seu primer local en un centre comercial. La seva proposta gastronòmica preparada amb productes de qualitat i treballada en un concepte fast food ajudarà a complementar la nostra diversa oferta de restauració i consolidar encara més el nostre compromís de ser la destinació preferida per a la restauració i entreteniment als centres comercials de Barcelona” .

Diagonal MAR, reconegut per ser un dels centres comercials més grans de Catalunya i amb un mix comercial molt potent, s’enorgulleix de ser un espai inclusiu on tots troben el seu lloc. L’arribada de GONZALEZ & CO enforteix encara més l’oferta culinària d’aquest icònic centre comercial, posicionant-lo com una destinació imprescindible per als amants de la bona taula a la ciutat.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis