Notas de prensa

Diagonal Mar, col·laborador de la carrera mundial Bimbo Global Energy Race

El centre comercial participarà a la primera edició de la cursa que es realitzarà a Catalunya i es celebrarà el proper 25 de setembre

bimbo-energy-run-cat

Barcelona, 19 de setembre de 2016

La ciutat de Barcelona ha estat escollida per primera vegada com a seu de la carrera mundial Bimbo Global Energy Race, que es celebrarà el proper diumenge 25 de setembre simultàniament a 37 ciutats i 22 països diferents. La carrera constarà de dues modalitats, 3km no competitius a les 09:20h o 10km competitius a les 09:00h, amb sortida des del Passeig Marítim-Carrer Cervantes de Badalona.

El lloc escollit per a ubicar la fira del corredor de la Bimbo Global Enrgy Race ha estat el centre comercial Diagonal Mar, on tots els participants podran recollir el seu dorsal, samarreta i la bossa el divendres 23 de setembre de 16:00h a 22:00h, el dissabte 24 de setembre de 16:00h a 22:00h i el diumenge 25 de 07:00h a 08.45h a prop de la sortida de la carrera a Badalona. A més, els assistents rebran una samarreta tècnica commemorativa, una bossa de productes Bimbo i una targeta VIP de Diagonal Mar, per a que puguin gaudir de promocions i descomptes exclusius a botigues i restaurants.

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web www.globalenergyracebcn.com fins el 21 de setembre. Els corredors inscrits disposaran d’assistència mèdica durant tot el recorregut, guarda-roba, lavabos, cronòmetre i tres avituallaments: un per als participants de 3km i dos per als participants de 10km. Una vegada finalitzada la carrera, es celebrarà la Sandwich Party amenitzada amb música per a tots els corredors. Tots els excedents de menjar del dia i les bosses del corredor que no hagin estat utilitzades, es destinaran a la Fundació de la Creu Roja.

La Bimbo Global Energy Race és una carrera impulsada pel Grup Bimbo, que va celebrar la seva primera edició l’any passat amb l’objectiu de reunir a tots els corredors i famílies que vulguin practicar l’esport del running. En aquesta edició, Barcelona i Madrid seran les ciutats que representaran a Espanya en un acte mundial concentrat en un dia, en el que es pretén córrer per una bona causa a diferents països del món. Per cada kilòmetre que recorri cada participan a la carrera mundial Bimbo Global Energy Race, el Grup Bimbo donarà un pa de motlle al banc dels aliments de les ciutats que formen aquesta iniciativa, el que equival a una caixa per a cada persona que corri els 10km.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis