Notas de prensa

Diagonal Mar col·labora amb la Federació Catalana de Vela i impulsa tallers i activitats

El centre comercial, juntament amb la Federació Catalana de Vela, llença un espai interactiu centrat en la vela i el mar per a tota la família.

L'esdeveniment tindrà lloc els propers 7, 8, 14 i 15 de setembre.

Barcelona, 7 de setembre de 2018.

Diagonal Mar, en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela, dóna el tret de sortida a l’esdeveniment Espai de Mar, un espai interactiu, lúdic i didàctic que convida a submergir-se al món de la navegació. Les activitats i tallers estaran disponibles els propers 7,8, 14 i 15 de setembre.

Espai de Mar és una zona creada a partir de materials sostenibles i està dirigit a nens d’entre 5 i 12 anys. L’activitat pretén acostar als assistents les principals característiques de l’esport de la vela. A més, és un espai inclusiu adaptat a persones amb diversitat funcional. “Espai de Mar és un esdeveniment que reforça completament l’aposta del centre comercial pel mar i molt alineat amb el posicionament i pla de responsabilitat social corporativa de Diagonal Mar”, comenta Óscar Bermúdez, director de màrqueting del centre comercial.

Espai de Mar està organitzat a partir de cinc ambients diferents, perquè els més petits puguin interactuar amb els diferents elements vinculats amb l’esport de la vela. Els participants podran comprovar com funciona el sistema de corrioles, experimentar amb els diferents tipus de vent en navegar, els diferents materials relacionats amb la navegació o com afecta la salinitat en la flotació d’una embarcació.

Els més petits podran gaudir d’un simulador d’una embarcació de vela lleugera col·lectiva, a més de desenvolupar coneixements sobre la sostenibilitat en el mitjà marí a partir de material didàctic.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis