Notas de prensa

Diagonal Mar celebra un estiu ple d’espectacles

El centre comercial va reunir el 2018 a més de 5.000 persones al festival d’estiu que aquest any arriba a la seva cinquena edició.

El festival se celebrarà durant les tardes de tots els divendres, dissabtes i diumenges d’obertura des del 28 de juny fins al 27 de juliol.

Festival d'estiu

Barcelona, 27 de juny de 2019

Diagonal Mar celebra l’arribada de l’estiu amb la cinquena edició del festival d’estiu, un esdeveniment gratuït obert al públic que el centre va organitzar per primera vegada el 2015 i que el 2018 ja va reunir a més de 5.000 persones.

Al festival tindran lloc actuacions de monòlegs, màgia, circ i música de la mà de reconeguts artistes, monologuistes i mags, com Alex O´Dogherty, Dàmaris Gelabert, Els Cremats Improshow, Shado y Circ Vermut, entre d’altres.

Aquesta edició serà inaugurada el pròxim divendres 28 de juny per Els Cremats, un grup musical amb 20 anys de trajectòria, referent al principals escenaris del món de l’havanera. El dissabte 29 de juny la festa continuarà amb Carlitos, còmic amb una llarga carrera artística, que ha participat en programes com “Una altra cosa” d’Andreu Buenafuente o “La noche sin tregua” de Paramount Comedy, i ha recorregut teatres de tota la península. L’escenari de Diagonal Mar es transformarà el diumenge 30 de juny en un autèntic teatre, amb la participació d’Improshow, companyia líder en improvisació teatral que oferirà un espectacle d’humor, original i interactiu, en el qual els actors sortiran sense guio, i el públic decidirà el transcurs de la història.

El divendres 5 de juliol serà el torn per a Shado, un jove expert de la màgia impromptu. Especialista en pickpocket, metal·lisme i màgia urbana, les seves actuacions sempre sorprenen a tot tipus de públics. Ha participat en diferents cadenes de televisió, essent el mag més icònic de Telecinco, a través de programes com Got Talent, on va destacar com a carterista, i a Viva La Vida presentat per Emma García. El dissabte i el diumenge la màgia serà substituïda pel riure amb Andreu Casanova, humorista, presentador i monologuista famós per “50 sombras de Andreu” i “Tinder Sorpresa”; i Victor Parrado, còmic barcelonès creador de l’èxit “La Noche de Parrado“.

El mag Jordi Pota, director artístic del Festival Internacional de Màgia de Tona, ens acompanyarà durant la tarda del divendres 12 de juliol, i Guillem Estadella, el jove comediant de Cunit, animarà el públic amb el seu monòleg el dissabte 13 de juliol.

Les acrobàcies i malabarismes seran els protagonistes del 19 de juliol, amb la funció del Circ Vermut, un show amb estil propi que barreja l’absurd i elements de circ. Els Vermunólogos entraran a escena el 20 de juliol amb un espectacle que combinarà un monòleg, vermut i tapes.

El festival acabarà amb un cap de setmana en el qual Dàmaris Gelabert, referent de l’educació musical infantil a Catalunya, protagonitzarà un concert infantil el 26 de juliol. El dissabte 27 de juliol Alex O´Dogherty, humorista, músic i actor espanyol que ha participat a les sèries “Camera Café”, “Doctor Mateo” i “Olmos y Robles”, entre d’altres, ens divertirà amb el seu monòleg que donarà per tancat el cicle d’actuacions.

El festiva se celebrarà a La Terrassa del Mar, situada a la Planta Alta del centre comercial, i està destinat a diversos públics. Els visitants de Diagonal Mar podran assistir-hi de manera gratuïta totes les tardes dels divendres, dissabtes i diumenges d’obertura des del 28 de juny fins al 27 de juliol.

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m2 de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis