Notas de prensa

Diagonal Mar celebra un estiu ple de música, màgia, circ i humor

“La Terrassa del Mar” acollirà aquest mes de juliol la sisena edició del “Summer Festival” amb un cartell de luxe
Les cantants Gisela i Damaris Gelabert – en doble actuació – i els/les humoristes Toni Moog, Txabi Franquesa i Eva Soriano, entre d’altres, amenitzaran les tardes dels divendres i dissabtes de juliol a la Terrassa del Mar del Centre Comercial Diagonal Mar

Summer Festival Diagonal cat

Barcelona, 01 de juliol 2021

El centre comercial Diagonal Mar celebra l’arribada de l’estiu amb la sisena edició del Summer Festival, un esdeveniment gratuït i que aquest any presenta un cartell d’autèntic luxe amb actuacions de reconeguts/des humoristes com Toni Moog, Txabi Franquesa i Eva Sorianocol·laboradora de Late Motiv i la Resistència – la màgia del televisiu Jordi Pota, circ amb la Companyia Circ Vermut i música de la mà de Dàmaris Gelabert i de l’ex concursant d’OT Gisela.
A partir del 02 de juliol i fins al 31 de juliol, tots els divendres i dissabtes a les 20 h, La Terrassa de la Mar es vestirà de gala i podràs gaudir d’una experiència única al centre comercial Diagonal Mar. Podràs consultar tot el programa a la web Summer Festival

 

DATA TIPUS DE ESPECTACLE ARTISTA SHOW
Divendres 02 de juliol – CONCERT INFANTIL Gisela “Concert Kids”
Dissabte 03 de juliol – MONÒLEG Txabi Franquesa “Escocía”
Divendres 09 de juliol – CIRC Circ Vermut “Absurd”
Dissabte 10 de juliol – MONÒLEG Tian Lara “Anticoaching”
Divendres 16 de juliol – CONCERT INFANTIL Dàmaris Gelabert “Mou el cos”
Dissabte 17 de juliol – MONÒLEG Eva Soriano “El Pecado de Eva”
Divendres 23 de juliol – MÀGIA Mag Jordi Pota “No hi ha demà!”
Dissabte 24 de juliol – MONÒLEG Jordi Merca “Yo Sobreviví a la EGB”
Divendres 30 de juliol – CONCERT INFANTIL Dàmaris Gelabert “Mou el cos”
Dissabte 31 de juliol – MONÒLEG Toni Moog “Fortnique”

 

  • Gisela Lladó – divendres 02 de juliol – 20h

Gisela es va donar a conèixer a la primera edició d’Operación Triunfo on Disney es va fixar en ella i des de llavors no ha deixat de treballar per a la productora. L’any 2020 va ser seleccionada per interpretar les cançons de “Mucho más allá” de la pel·lícula Frozen 2 – a la qual posa la veu cantada d’Elsa – a la gala dels Oscars. En els últims anys, la seva carrera musical ha estat enfocada al públic familiar amb el seu espectacle “Concierto Kids

 

  • Txabi Franquesa – dissabte 03 de juliol – 20h

Artista polifacètic que ha treballat com a actor, còmic, reporter, presentador i guionista. Un clàssic de les últimes 6 temporades d'”El club de la comedia” i mestre de Cerimònies en “The Hole Zero” i “The Zole 2“. Txabi Franquesa presenta “Escocía“, el seu espectacle més madur. La lluita d’un home ja als 40, entre la joventut i la vellesa.

 

  • Circ Vermut – divendres 09 de juliol – 20h

Circ Vermut presenta “Absurd“, la seva segona creació amb una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor. La bicicleta acrobàtica, la roda cyr amb patins i el corró d’equilibri, són algunes de les tècniques que conformen el show i que faran les delícies de petits i grans, on podrem gaudir de Circ i el seu humor absurd característic.

 

  • Tian Lara – dissabte 10 de juliol – 20h

El 2012 un curs amb El Terrat – productora d’Andreu Buenafuente – el va posar en contacte amb el món de la interpretació còmica, va escriure els seus primers minuts i va pujar a l’escenari per fer Stand-up Comedy. Actualment porta més de 1.200 actuacions en directe.
Gaudeix del monòleg “Anticoach” que NO canviarà la teva vida, però et donarà pautes bàsiques per arruïnar-la còmodament. Aquest humorista gaudeix explicant veritats incòmodes, improvisant amb el públic i trencant tasses amb frases motivadores.

 

  • Dàmaris Gelabert – divendres 16 de juliol i divendres 30 de juliol – 20h

Músic, compositora, pedagoga i musicoterapeuta espanyola especialitzada en la música infantil, Dàmaris Gelabert presenta el seu nou i vibrant directe “Mou el cos” juntament amb la seva banda. Una proposta variada amb diferents estils funky, disco, salsa, country, polca, celta, jazz … Amb les cançons més conegudes de Dàmaris i amb les incorporacions de Julen i Laia i la participació de Clara Martínez com a ballarina de claqué.

 

  • Eva Soriano – dissabte 17 de juliol – 20h

Eva Soriano és actriu, monologuista i cantant. És una gran emprenedora capaç d’afrontar nous reptes. Pots veure-la actuant per “El Club de la Comedia” de la Sexta, al programa “Late Motiv” presentat per Andreu Buenafuente, el programa “La Resistència” de David Broncano i també al programa “Vodafone Yu” de Dani Mateo.
El Pecado de Eva” és un show canalla i amb molta comèdia on l’Eva explicarà per què va deixar el paradís per començar una nova vida de luxúria i disbauxa a la Terra.

 

  • Mag Jordi Pota – divendres 23 de juliol – 20h

Jordi Pota porta pràcticament 15 anys il·lusionant i fent riure. Col·labora habitualment amb TV3, La SER, RAC105, 40 Principals i un llarg etcètera, a més de treballar per tot Europa. No us podeu perdre l’espectacle “No hi ha demà!” que us deixarà amb les piles carregades fins l’any que ve!

 

  • Jordi Merca – dissabte 24 de juliol – 20h

Més de 8 anys en el món de l’humor, Jordi Merca ha guanyat alguns dels premis més importants de comèdia nacional. Viatja per tot Espanya amb el seu espectacle de monòlegs.
Yo Sobreviví a la EGB” és un show que rememora la dècada dels 80 i especialment les situacions més rocambolesques que vivíem a l’escola. Un espectacle de Stand-Up que et farà tornar a ser aquell que vas ser a través de l’humor on no faltaran referències a la televisió i a la música de l’època.

 

  • Toni Moog – dissabte 31 de juliol

La carrera d’aquest “humorista” va donar el tret de sortida l’any 2004, quan una aposta el va portar a pujar a un escenari a dir les seves primeres frases cèlebres com a humorista: “QUE PUM QUE PAM“. A partir d’aquest moment ha estat un no parar. Ha treballat amb Paramount Comedy i El Club de la Comedia, les visites a Youtube superen els 3 milions d’espectadors.

 


Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector, absolutament compromès amb la societat i el medi ambient.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis