Notas de prensa

Diagonal Mar acull l’arribada de nous operadors i crea una nova zona de restauració

 

La cadena de restauració KFC ha inaugurat un espai de més de 350 metres quadrats en el centre comercial.

Diagonal Mar incorpora a més, les firmes Abbasid i El Perro, dos nous conceptes de restauració, a la seva oferta comercial.

Les noves obertures generaran 62 llocs de feina més en el centre comercial.


Barcelona, 9 de gener de 2018

 

Diagonal Mar suma nous operadors a la seva oferta de restauració. El centre comercial, propietat de Deutsche Asset Management i gestionat per la consultora immobiliària CBRE, ha incorporat a la seva oferta comercial la cadena de restauració KFC i dos nous conceptes diferencials: Abbasid i El Perro. Les obertures generaran 62 llocs de treball més al centre comercial.

Diagonal Mar es troba immers en un projecte de reforma i modernització de l’espai per adaptar-se a les noves necessitats del consumidor, que està previst finalitzi l’any 2018. “El projecte de remodelació de Diagonal Mar permet l’arribada de nous operadors i amb ell, la voluntat d’oferir al consumidor una millor i més àmplia oferta de restauració”, comenta Isabel Bofill, gerent del centre comercial”.

Després de l’arribada a Espanya del primer restaurant Vapiano, inaugurat el passat 7 de gener a Diagonal Mar, el centre continua millorant la seva oferta de restauració amb l’obertura de tres nous establiments. La cadena de restauració líder en especialitats de pollastre fet al moment, KFC, ha inaugurat un local de 365 metres quadrats, situat a la tercera planta del centre comercial.

Una altra de les noves incorporacions de Diagonal Mar és Abbasid, un innovador concepte de restauració on el kebab de qualitat és el protagonista. La firma ofereix als consumidors la recepta original, la cura a l’elaboració i els millors ingredients. El nou local, que està situat a la tercera planta del centre, ofereix un compromís de qualitat als seus clients a partir de kebabs elaborats amb carn pollastre i boví de proximitat, així com el pa de pita totalment artesanal.

El Perro, una altra de les firmes que ha aterrat a Diagonal Mar al desembre, ha inaugurat un local de 165 metres quadrats, situat a la tercera planta del centre. La firma ofereix un espai informal on els consumidors poden gaudir dels millors esdeveniments esportius durant tot el dia, a través de diferents pantalles instal·lades per tot el local. L’espai, que està decorat a partir de motius esportius com objectes, fotos o samarretes d’importants esportistes, ofereix als consumidors una nova proposta de restaurant on combinar l’esport amb una gastronomia de qualitat.

La nova zona de restauració, generada a partir del projecte de reforma, ha permès que molts dels operadors ja existents al centre comercial, puguin remodelar i millorar les seves instal·lacions. Recentment, les firmes Burger King, Pollo Campero, Starbucks, Lizarran, Más Que Menos i Mandoni han reobert en aquesta nova zona de restauració, amb locals més grans i moderns, que pretenen adaptar-se als nous hàbits i necessitats del consumidor.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis