Notas de prensa

Diagonal Mar acull una nova campanya de donació de sang i plasma a les seves instal·lacions

És la segona campanya que el centre comercial realitza en les seves instal·lacions

La campanya es realitzarà el dia 24 de febrer de 10h a 14h i de 17h a 21h

Per participar en aquesta campanya cal reservar hora en aquest aquest enllaç per la donació de sang i aquest enllaç per la donació de plasma

La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l'assistència sanitària als hospitals

 

Nota de prensa, campaña de donación de sangre y plasma

Barcelona, 18 de febrer de 2021

 

El centre comercial Diagonal Mar i el Banc de Sang i Teixits de Barcelona (BST, Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya) organitzen una nova campanya de donació de sang i plasma a les seves instal·lacions el pròxim dimecres 24 de febrer de 10h a 14h i de 17h a 21h.

És la segona vegada que el centre acull una activitat d’aquestes característiques. La primera vegada, a l’abril 2020, Diagonal Mar va ser el primer centre comercial de la ciutat en organitzar una campanya d’aquest tipus, aconseguint captar nous donants i recollir un total de 330 donacions en una campanya de tres dies que va beneficiar a més de mil persones. Per això, el Banc de Sang i Teixits torna a confiar en el centre comercial repetint aquesta experiència i recolzant al col·lectiu sanitari.

Per formar part d’aquest acte imprescindible, els voluntaris han de reservar cita prèvia al web donarsang.gencat.cat. Ara, més que mai, les donacions de sang són molt necessàries, no només per la Covid-19, sinó també per altres tractaments més recurrents en els centres mèdics de la ciutat.

Campaña donación de sangre

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial

 

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a la moda, la restauració, l’oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per a adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector.

Más información: www.diagonalmarcentre.com
Contacto de prensa:
Edelman Barcelona
Tel.: +34 93 488 12 90

 

Departament de comunicació del BST
Xavi Villalvilla

xvillalvilla@bst.cat | T. 93 557 35 00 (ext. 6542) – 667 12 91 11

Manel Gastó

mgasto@bst.cat | T. 636 66 59 15

 

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis