Notas de prensa

Decathlon obre una nova botiga al Centre Comercial Diagonal Mar

La companyia especialitzada en moda i equipament disposarà duna superfície de 2.500 metres quadrats al centre comercial Diagonal Mar i donarà feina a més de 85 col·laboradors experts en esport.

Es tracta de la segona operació estratègica que Diagonal Mar ha dut a terme en el context actual, consolidant-se així com a centre comercial de referència, on els operadors líders de cada categoria són presents, com el grup Inditex, Kiabi, Media Markt, Primark i la recent incorporació de Decathlon.

Apertura Diagonal Mar

Barcelona, 28 de juny 2021.

El líder mundial en moda i equipament esportiu Decathlon, obre una nova botiga al Centre Comercial Diagonal Mar, amb una superfície de 2.500 m², donant ocupació a 85 col·laboradors experts apassionats per l’esport que oferiran assessorament en més de 150 disciplines esportives disponibles a la botiga física i canal online.

A més, la botiga compta amb diferents serveis postvenda, des de taller per a bicis, caiac i stand up paddle, fins a servei d’estampació i màquina encordadora. A més, també disposa de diferents zones d’exposició de tendes de campanya i electrònica, el servei Decathlon Ocasió i el Pla Renove de Bicicletes.

Després de la reubicació de Primark a la renovada Planta Alta, amb l’obertura de Decathlon, Diagonal Mar es posiciona com el centre comercial de Barcelona que compta amb els retailers més rellevants del sector. Un fet que posa de manifest el seu valor diferencial, ja que Diagonal Mar ofereix als seus visitants les firmes més demandades, tant en l’àmbit nacional i internacional, com les ensenyes del grup Inditex, Kiabi, Media Markt, Primark i la recent obertura de Decathlon. El centre comercial manté fortament la seva aposta per la reactivació de l’economia local i la creació d’ocupació, atraient els operadors més destacats del retail.

Joaquín Martos, gerent de Diagonal Mar, afirma que «la incorporació de Decathlon ens permet continuar oferint una experiència de compra única i completa als nostres clients. A Diagonal Mar tenim l’oferta comercial més variada de la ciutat gràcies a operadors que confien en nosaltres des de fa anys i a les noves incorporacions d’aquest any que ens permeten posar a disposició dels nostres clients firmes de primera línia que ens diferencien de la competència. A més, amb aquesta operació seguim contribuint a la reactivació de l’economia a Barcelona establint-los com una força econòmica comercial a la ciutat».

 

Decathlon Diagonal Mar contribueix en el desenvolupament sostenible i minimitza l’impacte en el medi ambient

Seguint la línia del ferm compromís de Diagonal Mar per la sostenibilitat i el Desenvolupament Sostenible, la seva nova botiga Decathlon Diagonal Mar compta amb l’última tecnologia en il·luminació LED, amb la qual reduirà el consum d’electricitat en un 65%. A més, disposa de màquines de clima d’última generació i sistemes de control d’aigua per garantir un nivell de consum més eficient.

En el nou establiment, igual que a la resta de les botigues de la companyia, aposten per la cultura de la reutilització i cura de l’entorn, eliminant totes les bosses de plàstic i paper de les seves línies de caixa i oferint com a alternativa als seus clients bosses confeccionades a partir dels excedents tèxtils a la producció dels seus articles. Sense oblidar els productes eco dissenyats que estan disponibles a la botiga, també utilitzen el tiquet digital en totes les transaccions que es realitzen donant l’opció de “rebre el tiquet de compra via email”, reduint l’impacte ambiental derivat de la seva activitat al màxim.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial
Inaugurat el 20 de novembre de 2001, l’icònic Diagonal Mar, propietat d’un fons públic de DWS i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris és un dels centres comercials més grans de Catalunya, amb més de 90.000 m² de superfície total i compta amb més de 200 establiments dedicats a moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores. Recentment, el centre ha dut a terme un projecte de reforma i modernització per adaptar la seva oferta a les noves necessitats dels consumidors i tendències del sector, absolutament compromès amb la societat i el medi ambient.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis