Notas de prensa

Cazcarra celebra l’esdeveniment més gran d’Espanya de body art i fantasia a Diagonal Mar

La 31º edició de la gala de maquillatge, FX, estètica i perruqueria, que aquest any presentarà un espectacle més gran i amb més varietat, tindrà lloc al centre comercial el proper dijous 16 de juny

home-Bodypainting16-diagonal-mar-ca

Barcelona, 09 de juny de 2016

Cazcarra Image School celebra un any més a Diagonal Mar el popular show de creativitat i color sota el nom, en aquesta edició, de Cazcarra Crea. L’espectacle promet autèntiques creacions màgiques, fantàstiques, de colors i amb efectes especials únics de la mà de més de 100 alumnes d’una de les escoles d’imatge més reconegudes del sector. Com a novetat, a part de l’exhibició de Body Art, els models mostraran pentinats artístics. A partir de les 19 hores tots els visitants podran gaudir de manera gratuïta del show en directe a la rotonda principal del centre comercial.


El Make-up Show Bodypainting & FX és un dels esdeveniments més grans i antics de Barcelona d’aquestes característiques que posa a proba a les joves promeses del maquillatge, perruqueria i estètica que mostren al gran públic les seves propostes caracteritzades de personatges fantàstics, monstres i criatures originals a través de cossos pintats al complet, pentinats i recreats. Durant la gala s’exposaran imaginacions amb innovadores idees corporals amb postisseria, talls, recollits, vestuaris i ungles esculpides en 3D que es podran veure amb detall a través de la pantalla. Com sempre hi haurà un jurat VIP d’excepció de personalitats del món de la moda, la imatge i l’espectacle.
Elin Vigren, directora de màrqueting de Diagonal Mar, explica la importància que grans esdeveniments de la moda i la imatge vegin en el centre comercial el lloc per a realitzar els seus espectacles: l’edició de l’any passat va estar un gran èxit, el públic va gaudir d’un show únic a la ciutat que va captivar tots els públics, i sabem que aquest any serà molt millor amb més fantasia, colors i creacions espectaculars amb les que els visitants viuran una tarda màgica.
L’edició 2016 Cazcarra Crea reunirà un centenar de treballs en un show de més de dues hores que serveix per a culminar el curs escolar, una cita obligada per als amants de la imatge, les creacions i la màgia. Cazcarra Imagen Group compleix més de 30 anys dins el sector de la Imatge i la formació. Tres dècades d’èxits, esforç i treball que han fet del Grup Cazcarra el líder en Imatge des de 1985.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:
Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.
El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.
Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.
El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis