Notas de prensa

Carolina Lemke obre a Diagonal Mar Shopping

La marca internacional de moda especialitzada en ulleres de sol i visió inaugura la seva tercera botiga de Barcelona al centre comercial

Barcelona, 27 de març de 2017

Diagonal Mar Shopping ha estat el lloc escollit per la marca Carolina Lemke, especialitzada en el disseny, producció i venda d’ulleres, per instal·lar un nou punt de venda a la ciutat de Barcelona. El passat dijous 23 de març, l’establiment de 20m2, va obrir a la primera planta del centre comercial oferint les últimes col·leccions de sol i visió per a dones i homes.

“Per a la nova botiga hem triat el centre comercial Diagonal Mar Shopping perquè creiem que és un dels líders de mercat a Barcelona, ​​per la seva localització estratègica a la ciutat, i el gran ventall de marques que reuneix” declara Roi Shpigel, director de Carolina Lemke.

Tots els productes de Carolina Lemke formen part d’una línia pròpia basada en les últimes tendències del mercat, amb més de 1.200 dissenys diferents per temporada i models per a cada moment. A més, les muntures de cadascuna de les ulleres estan preparades amb materials d’alta qualitat, totalment lleugeres i resistents. Cal destacar, que la majoria estan fetes a mà.

Carolina Lemke és una empresa internacional, amb més de 15 anys en el sector, especialitzada en el disseny d’ulleres de sol i visió, producció i venda per a minoristes i fabricants de tot el món. Al llarg dels anys, han creat una marca pròpia anomenada “Carolina Lemke Berlín” que mostra la visió de combinar la moda i la qualitat a preus assequibles.

 

Sobre Diagonal Mar Shopping Centre Comercial

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar Shopping, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar Shopping disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.es

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis