Notas de prensa

Arriba a Diagonal Mar el primer restaurant de la cadena Marghe&Rita a Espanya

La cadena de restauració italiana aposta per Barcelona per la inauguració del seu primer establiment al nostre país

margherita-post

Barcelona, 21 de juliol de 2016

El grup de restauració Marghe&Rita ha escollit el centre comercial Diagonal Mar per a obrir seu primer restaurant a Espanya. L’establiment estarà ubicat a la tercera planta del centre comercial, amb una superfície de més de 80m2 i terrassa. Aquesta nova inauguració, que s’uneix a l’excel·lent oferta de restauració existent al centre comercial, destaca per la seva prestigiosa gastronomia italiana, amb exclusives pizzes i panozzos, realitzades amb les millors receptes tradicionals i artesanes d’Itàlia.

Víctor Lavandeira, responsable de la marca a Espanya afirma “A Marghe&Rita ens sentim orgullosos d’instal·lar-nos a Espanya, especialment a Barcelona. Hem seleccionat el centre comercial Diagonal Mar, ja que considerem que és un centre comercial de referència i al que volem afegir el nostre concepte de negoci a la àmplia selecció de restauració ja existent. A Marghe&Rita oferim al públic un concepte diferent, importat dels carrers de Roma i vàlid per a un dinar, sopar o piscolabis que ens permet gaudir a qualsevol moment del dia d’una excel·lent pizza elaborada amb una cuidada selecció de productes italians”.

Marghe&Rita és un nou concepte de restauració amb productes sans i nutritius que es caracteritza per una cuidada selecció d’ingredients 100% italians i que dotarà al restaurant de Barcelona, d’un servei Take away i Delivery. Amb la inauguració al centre comercial Diagonal Mar, Margue&Rita vol potenciar la seva expansió al mercat espanyol.

 

Sobre Diagonal Mar Centre Comercial:

Inaugurat el 20 de novembre de 2001, Diagonal Mar, centre comercial gestionat per CBRE, és un dels més grans de Catalunya. Està situat al inici de la Diagonal, en una àrea moderna i en constant expansió, en el districte del 22@. Els seus fàcils accessos el converteixen en el centre comercial més accessible de Barcelona.

El centre comercial ha estat guardonat amb el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2015 i 2016 que premia l’excel·lència en la hospitalitat i que només s’atribueix a establiments que hagin obtingut sistemàticament bones opinions de viatgers en la web més gran de viatges del món.

Diagonal Mar disposa de més de 88.000 m2 de superfície total i té més de 200 establiments dedicats a la moda, restauració, oci i altres serveis. A més, ofereix 4.800 places d’aparcament totalment gratuïtes durant 3 hores.

El centre comerciat consta d’un espai d’oci i restauració al aire lliure “La Terrassa del Mar”. Inspirada en el Mediterrani, “La Terrassa del Mar s’obre a la gent de Barcelona: clients, veïns, treballadors de les torres d’oficines i als turistes dels hotels de la zona; un nou lloc de trobada per a compres, negocis i diversió obert a la ciutat i al mar.

www.diagonalmarcentre.com

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis