Notas de prensa

Caza ropa gratis en Diagonal Mar

¡Se abre la veda para cazar ropa gratis !

Ven a Diagonal Mar, atrapa los maniquíes que hemos liberado y llévate su ropa de regalo. Únicamente el sábado 28 de enero de 10 a 2 y de 4 a 7 de la tarde.

¡Días previos a la caza dejaremos algunas pistas en las redes sociales!

Los cazadores de prendas que sean fans del centro comercial en Facebook.com/DiagonalMar y seguidores en Twitter.com/DiagonalMar tendrán la oportunidad de conocer previamente las ubicaciones de los maniquíes.


La informació proporcionada és per a Diagonal Mar Centre Comercial. De conformitat amb l’establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Diagonal Mar informa als participants del sorteig que les dades personals facilitades voluntàriament per a facilitar l’entrega dels premis s’inclouran i mantindran en una base de dades electrònica propietat de Diagonal Mar. Els guanyadors de la Promoció «S’obre la veda per a caçar roba gratis» autoritzen a Diagonal Mar Centre Comercial a publicar el seu nom i imatge a la pàgina web del Centre Comercial, al seu blog i a les xarxes socials. Facebook no patrocina, avala ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. El premi no és transferible a cap altra persona i no es podrà bescanviar per cap altre tipus de premi material o econòmic. La promoció quedarà limitada a una única participació per persona.

 

Contacto prensa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis