Notas de prensa

Vapiano obre a Diagonal Mar el seu primer establiment a Espanya

 

L’operació ha estat assessorada per la consultora immobiliària CBRE.

La cadena de restauració compta amb 195 locals i està present a 33 països del món.

L’obertura generarà 50 llocs de treball més al centre comercial.

 

Barcelona, 31 d’octubre de 2017

 

Vapiano s’instal·la al centre comercial Diagonal Mar. Després de diversos anys planejant la seva entrada al territori nacional, la cadena de restauració alemanya ha escollit Diagonal Mar per pujar la persiana del seu primer establiment a Espanya. L’operació ha estat assessorada per la consultora immobiliària CBRE.

El local, de 1.100 metres quadrats, està situat a l’entrada principal del centre comercial Diagonal Mar, un emplaçament icònic que es troba immers en un projecte de reforma i modernització per millorar les seves instal·lacions i adaptar-se a les noves tendències de consum. El primer restaurant de l’ensenya a Espanya, on la companyia té previst iniciar un procés d’expansió, generarà cinquanta llocs de treball.

Vapiano, que té com a filosofia el lema “Chi va piano va sa i va lontano” (Qui viu relaxadament, viu de forma més saludable i més temps), va idear en 2002 el Fresh Casual Dining, un concepte innovador en el sector de l’hostaleria que combina una gastronomia basada en la frescor, personalització i autonomia en un ambient relaxat i cosmopolita.

Diagonal Mar, escenari que ha triat la cadena per al seu desembarcament, es troba immers en un projecte de reforma i modernització del centre per adaptar-se a les noves necessitats del consumidor, que està previst que finalitzi el 2018. “Diagonal Mar està apostant per un concepte de restauració de qualitat únic en l’àmbit nacional. L’entrada de Vapiano a Diagonal Mar és una fita pel moment de transformació actual que està vivint el centre comercial”, assegura Isabel Bofill, directora del centre comercial Diagonal Mar.

En tots els Vapiano del món, tots els plats -pasta, pizza, salses, antipasti o postres- es preparen amb productes frescos en una cuina a la vista, on els clients poden personalitzar-los. El local, que està dissenyat per l’arquitecte i interiorista Matteo Thun, compta amb una olivera centenària i destaca per crear un espai d’ambient mediterrani i cosmopolita.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis