Notas de prensa

Simón Coll obre una nova Pop Up Store al Centre Comercial Diagonal Mar

La companyia especialitzada en l'elaboració de xocolates gourmet disposarà d'una superfície de 40 metres quadrats al centre comercial Diagonal Mar

Barcelona, 02 de desembre de 2021

Simón Coll inaugura una Pop Up Store aquest nadal al  Centre Comercial Diagonal Mar,amb una superfície de 40 m2, per presentar la seva àmplia gamma de  xocolates  de les seves dues marques, Simón Coll i Xocolata Amatller. L’obertura del cinquè establiment de la companyia, l’únic en un centre comercial, consolida la seva presència al mercat, amb dues botigues a Sant Sadurní d’Anoia i 3 a la capital catalana.

L’arribada del Nadal  al centre Comercial Diagonal Mar  ve acompanyada per la dolçor i tradició xocolatera de la barcelonina  Simón Coll,  que amb més de 180 anys d’història proposa als visitants del centre comercial més de 400 referències de xocolata a través de les seves diferents gammes de producte: tauletes, bombons, torrons i productes infantils,  entre d’ altres. “ Amb aquesta nova obertura, Simón Coll suma un punt de venda més i reforcem el canal retail. Aquest format Pop Up Store ens servirà per entendre millor el consumidor i enfortir la nostra expansió en un nou model com són els centres comercials” ha declarat el Sr. Rubén Benseny, Omnichannel Business Director.

Després d’aquesta nova obertura de la Pop Up Store de Simón Coll,  la recent reubicació de  Primark en la renovada Planta Alta i la inauguració de  Decathlon,  Diagonal Mar es posiciona com el centre comercial  de referència de Barcelona que compta amb els retailers més rellevants del sector. Un fet que posa de manifest el seu valor diferencial, ja que  Diagonal Mar ofereix als seus visitants les firmes més demandades, tant a nivell nacional i internacional, com a les ensenyes del  grup  Inditex, Kiabi, Media Markt, Primark  i la recent obertura de  Decathlon. El centre comercial manté fortament la seva aposta per la reactivació de l’economia local  i la creació d’ocupació, atraient els operadors més destacats del retail.

 

Sobre Simón Coll

Simón Coll elabora xocolata des de 1840 seguint el procés bean to bar. Més de 180 anys d’innovació, recerca, dedicació i sobretot passió per la xocolata, han portat a Simón Coll a tenir un catàleg de més de 400 productes, convertint-se així en un referent a nivell nacional i internacional amb presència en més de 50 països.

Simón Coll engloba també amb la marca Chocolate Amatller des de 1972, identificada pel seu modernista ADN i reconeguda per la seva història gràfica.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis