Notas de prensa

Salad Box obre a Diagonal Mar el seu primer restaurant a Espanya

La cadena de restauració Salad Box ha inaugurat un espai de 160 metres quadrats al centre comercial.

La nova obertura genera 12 llocs de treball més al centre comercial.


Barcelona, 5 de març de 2018

Diagonal Mar continua sumant nous operadors a la seva oferta de restauració. El centre comercial, propietat de Deutsche Asset Management i gestionat per la consultora immobiliària CBRE, ha estat l’escenari escollit per la cadena de restauració Salad Box pel seu aterratge a Espanya.

El local, que compta amb una superfície de 160 metres quadrats, està situat a la Planta 3 del centre comercial, concretament a la nova zona de restauració que s’ha generat a partir del procés de reforma. “Diagonal Mar es troba immers en un projecte de modernització i remodelació de l’espai per adaptar-se a les noves necessitats del consumidor i les noves tendències del sector, fet que permet l’entrada de nous operadors i amb això, la voluntat d’oferir una millor i més àmplia oferta al visitant”, explica Isabel Bofill, gerent del centre comercial.

Salad Box, que compta amb restaurants a 65 localitats de tot el món, té la missió de promoure un estil de vida sa, a través d’aliments frescos, nutritius i saludables. L’establiment oferirà un menú que destaca per combinacions il·limitades d’amanides, cremes, sucs naturals, batuts i postres.

L’obertura de Salad Box ha generat 12 llocs de treball més a Diagonal Mar i es produeix just després de l’arribada del primer restaurant Vapiano a Espanya, a més de les obertures de tres nous operadors: KFC, Abbasid i El Perro.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis