Notas de prensa

Oro Vivo renova la seva imatge a Diagonal Mar

La nova Concept Store ofereix un ambient actual i elegant

oro-vivo-diagonal-mar

Barcelona, 13 de juny de 2022

Oro Vivo ha renovat la imatge de la botiga situada en el Centre Comercial a Diagonal Mar. La marca que ofereix productes de joieria i rellotgeria, des de fa més de 30 anys, ha reinventat el concepte de botiga habitual per a oferir al client una nova experiència de compra que s’adapta a les necessitats actuals dels consumidors.

L’establiment de Diagonal Mar, amb una superfície de 57 m² i 4 empleats, manté l’essència característica de les botigues d’Oro Vivo, sent accessible i oberta, i ofereix un ambient actual i elegant, atès per un personal proper, expert i de confiança. Oro Vivo és present en el territori nacional des de 1989 amb un total de 45 botigues, 15 de les quals estan situades a Catalunya.

Després de la reobertura el Director de Retail d’Oro Vivo, Jeremías Borda ha declarat: “Estem molt contents de poder presentar al públic de Diagonal Mar nostre ultimíssim model de botiga amb novetats que, sens dubte, sorprendran a tots els visitants del Centre Comercial.”

Per part del Centre Comercial, Nina Kavaliova, gerent de Diagonal Mar ha assenyalat: “És molt important comptar amb la presència de marques com a Oro Vivo en el nostre Centre Comercial. Gràcies a elles, que aposten per una contínua millora de l’experiència del client, podem oferir una oferta variada, adequada i actual, concorde a les seves necessitats.”

Diagonal Mar està immers en un projecte de reforma i millora constant que l’ha conduït a que les principals marques del sector estableixin en ell les seves botigues, com proven les recents obertures de Guess, Pikolinos, Kimod i Kiwoko i les reobertures de Fina García i TOUS.

Sobre Oro Vivo

ORO VIVO t’acompanya durant tota la vida, amb joies per a tota la vida. Experiència, disseny i qualitat en més de 60 joieries de confiança repartides entre Espanya i Portugal. Les joies per a les ocasions més especials i les últimes tendències s’uneixen per a oferir peces úniques. Bellesa, elegància, distinció i delicadesa amb valor sentimental. Peces úniques que evoquen moments convertits en un record inoblidable.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis