Notas de prensa

Nina Kavaliova nova Gerent de Diagonal Mar

Més de deu anys al sector retail avalen la trajectòria professional de la nova incorporació del centre comercial en la seva experiència i saber fer

Nina kavaliova Gerente Diagonal Mar

Barcelona, 28 d’ abril de 2022

Diagonal Mar, propietat de la gestora global d’inversions immobiliàries DWS en nom d’un dels seus fons immobiliaris i gestionat per CBRE, primera companyia internacional de consultoria i serveis immobiliaris, ha incorporat a Nina Kavaliova com  a nova gerent del Centre Comercial per tal de dirigir el centre i les diferents àrees i departaments de Gerència.

Nina Kavaliova, és llicenciada en Dret per la Universitat de Minsk i compta amb un Màster en Administració i Direcció d’Empreses (MBA) per la Universitat Europea. Disposa d’una àmplia trajectòria professional, de més de 10 anys, en empreses de sector hoteler com Melià Hotels International i Iberostar Hotels and Resorts, també en el sector retail i grans superfícies comercials.  El 2017 es va incorporar a Unibail-Rodamco-Westfield com a  subdirectora del centre comercial La Maquinista i el 2019 va ser nomenada gerent del centre comercial Glòries. Paral·lelament, el 2021, es va unir a l’organització 22@ Network BCN com a membre de la junta directiva, en la qual exerceix el càrrec de presidenta de la comissió de mobilitat.

La seva experiència en el sector Retail i grans superfícies l’han portat a ser la candidata perfecta per desenvolupar el càrrec. Nina Kavaliova agraeix la confiança que CBRE ha dipositat en ella i afirma: ” La meva incorporació com a gerent a Diagonal Mar, un centre comercial consolidat i compromès, és un repte professional que acullo amb molta il·lusió.”

El centre comercial Diagonal Mar, en constant evolució i millora, aposta pel talent femení per a dirigir un dels centres comercials més grans i potents de Catalunya i adequar l’experiència del consumidor a les noves necessitats i tendències del sector.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis