Notas de prensa

Diagonal Mar rep el Nadal amb activitats per a tota la família

 

El centre comercial sortejarà cada dia una targeta regal de 100 euros durant tota la campanya de Nadal entre tots els visitants.

Diagonal Mar col·labora un any més amb la Fundació Trinijove a través d’una donació de joguines per nens i nenes en risc d’exclusió social.


Barcelona, 4 de desembre de 2017

 

Diagonal Mar dóna el tret de sortida a la seva campanya de Nadal. El centre comercial, gestionat per la consultora immobiliària CBRE, celebra el Nadal de 2017 amb diferents accions dirigides a tota la família. A més, el centre participa de nou amb la Fundació Trinijove, entitat amb la qual col·labora des de 2011, en una donació de joguines per 40 nens i nenes en risc d’exclusió social de Barcelona.

Diagonal Mar, que està immers en un ambiciós projecte de reforma per millorar les seves instal·lacions, ja s’ha guarnit per rebre el Nadal de 2017. Cada dia, es sortejarà una targeta regal amb un import de 100 euros entre tots els visitants que es registrin al stand instal·lat a la Planta 2 del centre comercial.

Papà Noel ja ha instal·lat la seva casa a Diagonal Mar per rebre tots els desitjos dels més petits. Els nens, que tindran l’oportunitat de fotografiar-se amb ell, podran visitar a Papà Noel d’acord amb l’horari publicat a la pàgina web del centre comercial. El Patge Reial arribarà al centre el 27 de desembre per recollir les cartes i fer-les arribar a Ses Majestats els Reis d’Orient. S’espera recollir més de 10.000 cartes de nens i nenes de la ciutat.

Diagonal Mar, que obrirà les seves portes els dies festius 3, 6, 8, 10, 17 i 24 de desembre, posa a disposició dels seus clients un servei gratuït per embolicar tots els regals adquirits al centre.

Contacte premsa

Tryptic Comunicació
diagonalmar@tryptic.net

Xavier Rieiro
María Luis